Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Tottenham Hotspur Stadium”, trupa lui Ange Postecoglou primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul 16-imilor FA Cup. 

Ambele formatii au bateriile incarcate la maximum inaintea acestui duel, dupa ce au avut o pauza de aproape doua saptamani. In ultima etapa de campionat, Tottenham a remizat pe terenul celor de la Manchester United, scor 2-2, in timp ce trupa lui Guardiola a castigat cu emotii pe ”St James Park”, scor 3-2, dupa un gol reusit de Bobb in minutul 90+1. Dupa un start excelent de campionat, ”pintenatii” au redus usor, usor ritmul, iar in urma multor rezultate mai slabe au ajuns tocmai pe locul 5, la 8 puncte distanta de lider. De partea cealalta, Manchester City merge ”ceas” in ultimul timp, cu victorii pe linie in ultimele 6 partide disputate in toate competitiile. ”Cetatenii” sunt la 5 puncte distanta de Liverpool, ocupanta primei pozitii din Premier League, insa se pot apropia la doar doua puncte daca vor reusi sa-si adjudece toate puncte din restanta pe care o au de jucat cu Brentford.

cota2.ro

Ultimul joc direct dintre cele doua formatii s-a disputat in etapa cu numarul 14 din aceasta editie de Premier League si a fost un adevarat deliciu pentru suporterii neutri, asta deoarece meciul s-a incheiat cu un spectaculos 3-3. Partida s-a jucat pe ”Etihad Stadium”, iar elevii lui Guardiola au dominat destul de clar partida, bifand de doua ori mai multe ocazii de gol si terminand partida cu un xG de 5 ori mai mare. Surprinzator sau nu, in ultimele 5 meciuri disputate la Londra, pe terenul celor de la Tottenham, Manchester City a bifat numai infrangeri, iar in toate aceste meciuri nu a izbutit sa puncteze nici macar o data. 

Rodri este ”motorul” formatiei lui Guardiola, iar lipsa sa a fost resimtita din plin de ”cetateni”, asta deoarece toate cele trei infrangeri bifate in aceasta editie de campionat au venit in urma meciurilor in care Rodri nu a putut evolua fie din cauza suspendarilor. Mijlocasul spaniol detine cea mai mare medie de pase per meci din Premier League (106.4). In ultimele 7 jocuri ca titular, Rodri a bifat o medie impresionanta de 124 pase per 90 de minute de joc, iar in 5 din ultimele 6 partide ca titular a depasit bariera de 100 de pase per meci. Mai mult decat atat, in ultimul meci jucat de Manchester City pe terenul celor de la Tottenham, Rodri a reusit sa bifeze numai putin de 106 pase, asta insemnand 19% din totalul de pase al formatiei sale. Ma astept ca City sa aiba un meci dificil azi si cred ca Rodri poate depasi cu usurinta bariera de 90 de pase.

Pedro Porro, fundasul dreapta adus de ”pintenati”, de la Sporting Lisabona, pentru aproximativ 40 de milioane de euro, a reusit sa se faca remarcat in acest sezon, cu evolutii constant bune. Spaniolul face foarte mult efort in banda dreapta, participand mult si la faza ofensiva a echipei sale, lucru observat destul de clar in statistici. Porro este unul dintre cei trei jucatori de la Tottenham care in toate meciurile de pe propriul teren, din aceasta editie de campionat, a reusit sa bifeze cel putin o ocazie de gol, asta in conditiile in care ceilalti doi sunt Son si Kulusevski, doi atacanti. Pedro Porro este un fundas care apeleaza uneori la intrari mai dure sau este novoit sa opreasca prin fault contrele adversarilor, dupa ce a urcat mult in ofensiva si si-a lasat flancul descoperit. Fundasul dreapta al lui Tottenham ocupa locul 2 in clasamentul tackling-urilor incercate per meci, din Premier League (5.20), avand o medie de tackling-uri reusite per meci de 3.10. Mai mult decat atat, Porro este al treilea cel mai driblat jucator din campionat (2.10 per meci), dar si unul dintre jucatorii cu cea mai mare medie de faulturi comise per 90 de minute de joc, din lotul lui Tottenham.

Pontul meu pentru meciul Tottenham - Manchester City este ”Rodri 90+ pase & Pedro Porro 1+ faulturi comise”, la o cota de 2.17, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Manchester City
Pronostic:
Rodri 90+ pase & Pedro Porro 1+ faulturi comise
Cota
2.17
Cota finala: 2.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro