Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.59

UNIBET

Ziua de sâmbătă am botezat-o ”ziua dublelor” și nu va fi nevoie de foarte multe explicații pentru a înțelege de ce s-a întâmplat asta! Biletul de azi e compus din 4 partide, toate cu șansă dublă, iar cota totală se învârte în jurul valorii de 3,50.

Două partide din SuperLigă, un meci din Ligue 1 și o partidă din Cupa Angliei sunt așezate pe un tichet în care încrederea este la cel mai înalt nivel.

cota2.ro

Ziua o începem în campionatul nostru, acolo unde Oțelul primește vizita celor de la Petrolul! Gălățenii sunt pe locul 10, cu 27 de puncte, iar meciul de azi ar putea însemna egalarea adversarului direct. Petrolul e pe locul 8, cu 30 de puncte.

Ținând cont că Farul și-a câștigat deja meciul și a ajuns la 36 de puncte, orice pas greșit al echipelor care încă mai vânează loc de playoff va fi catastrofal în economia ultimelor etape din sezonul regular.

  • Oțelul și Petrolul sunt echipele cu cele mai multe remize din acest sezon! Ambele formații au câte 12 rezultate de egalitate în 22 de partide!
  • Oțelul încă are probleme la meciurile de pe teren propriu! 1 succes, 5 remize și 5 eșecuri, dar nici Petrolul nu e o echipă care să te sperie în deplasare: 2 victorii, 6 egaluri, 3 înfrângeri!

Meciul cu numărul 2 vine tot din SuperLigă și are parfum de derby! Dinamo și Rapid se întâlnesc pe Arena Națională, într-o confruntare unde giuleștenii sunt favoriți clar! Dinamo e pe loc retrogradabil și a început anul cu o prestație catastrofală în fața Petrolului, înfrângere 0-1. Dincolo, Rapid și-a salvat spectaculos meciul cu FCU Craiova, de la 1-3 revenind la o victorie cu 4-3.

  • În tur, Rapid a mitraliat-o în Giulești pe Dinamo: 4-0!

De la 21:00, Fulham și Newcastle se duelează în 16-imile Cupei Angliei! Dacă ar fi avut tot lotul valid, trupa lui Eddie Howe ar fi pornit în mod evident cu prima șansă, dar așa, cu multe absențe, cotele sunt mult mai apropiate pentru acest duel.

Fulham a fost eliminată de Liverpool din Cupa Ligii, 2-1 pe Anfield și 1-1 pe teren propriu, iar în campionat a bifat, recent, un eșec pe terenul lui Chelsea, 0-1.

Newcastle a trecut lejer de Sunderland în turul precedent, dar acum întâlnește echipă de Premier League pentru acest tur, așa că misiunea va fi ceva mai dificilă. În caz de egalitate, meciul se rejoacă, așa că Newcastle, în caz de avarie, ar putea profita și de un meci nul, ca să atace calificarea pe teren propriu. Dar, desigur, în aceste faze, echipele de Premier League preferă să rezolve din prima calificarea, pentru a nu-și aglomera programul.

Biletul îl închidem cu un meci tare din prima ligă franceză. Olympique Marseille primește vizita lui AS Monaco, într-un duel al echipelor care vor să prindă loc de UCL în acest sezon.

AS Monaco e pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce Marseille e pe 7, cu 28 de puncte. Totuși, OM e în revenire, asta după ce a avut o perioadă în care a pierdut pe bandă puncte importante! Înaintea duelului direct, Monaco a cedat acasă cu Reims, 1-3, în timp ce Marseille vine după două remize identice, 1-1, cu Montpellier și Strasbourg.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Oțelul vs Petrolul
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Dinamo vs Rapid
Pronostic:
X2
Cota
1.29
Fulham vs Newcastle
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Marseille vs Monaco
Pronostic:
1X
Cota
1.45
Cota finala: 3.59
Profit: 25.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro