Ponturi Pariuri Tenis Qinwen Zheng vs Aryna Sabalenka

BETANO

A venit vremea finalei feminine de la Australian Open, iar noi continuăm forma bună și va oferim un nou pronostic, speram câștigător. Vedeți în cele ce urmează avancronica meciului Zheng - Sabalenka.

Qinwen Zheng este o jucătoare de 21 ani din China, momentan pe locul 15 WTA. Indiferent de rezultatul acestei finale, ea va întra de luni între primele 10 jucătoare ale lumii, iar la cum se prezintă are șanse bune să stea mult acolo. După ce în 2023 a câștigat primele doua titluri WTA la Palermo și Zhengzhou, jucătoarea din China face aici cel mai bun turneu din cariera și reușește să se califice într-o finala de mare șlem. Zheng este o sportiva înaltă, care la 1.78 m își concentrează jocul pe serviciu. Trimite mulți ași și câștigă multe puncte ușoare, însă uneori în momente de presiune cedează și trimite și multe duble. Aici putem spune ca a avut mare noroc, fiind ferita de adversare de top. A trecut pe rand de Krueger, Boulter, Wang, Dodin, Kalinskaya și Yastremska, jucând din ce în ce mai bine odată cu înaintarea în turneu.

cota2.ro

Aryna Sabalenka si-a respectat statutul și a ajuns in a doua finala consecutivă la Australian Open fără să piardă măcar un set. Sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoarea anului 2023 fara discuții, reușind să câștige titluri la Adelaide și Madrid, dar mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 3 finale, la US Open, Indian Wells și Stuttgart, semifinale la Wimbledon si Roland Garros, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Pe hard, stilul său este dominant, pentru că reușește să își creeze un mare avantaj cu serviciul si sa câștige multe puncte ușoare. A fost incredibilă aici și a învins fără drept de apel toate adversarele fără să piardă nici măcar un set. A trecut de Seidel, Fruhvirtova, Tsurenko, Anisimova, Krejcikova si Gauff, luându-si revanșa în fata sportivei din SUA după finala de la US Open.

La cum am vazut-o pe Sabalenka în aceste doua săptămâni cred că șansele ca ea să își păstreze trofeul sunt imense. Pe lângă jocul excelent și forța fizica cu care își domina toate adversarele pe hard, Aryna pare că a progresat enorm și pe plan mental, setul 1 cu Gauff fiind cel mai bun exemplu. Performanta lui Zheng este meritorie, însă trebuie să ne uităm și la context, iar aici nu ii dau șanse. Voi face și aici un combo și sper sa înverzim pontul și azi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Qinwen Zheng vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Victorie Sabalenka & sub 20.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro