Ponturi Pariuri Fotbal Stuttgart vs RB Leipzig

BETANO

STUTTGART - RB LEIPZIG

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:30, pe ”MHPArena”, Stuttgart primeste vizita celor de la RB Leipzig, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Bundesliga. 

Cele doua echipe sunt despartite de doar un singur punct in fruntea ierarhiei din Germania. ”Svabii” se claseaza in acest moment pe locul 3, cu 34 de puncte obtinute in cele 18 etape disputate, in timp ce adversarii, in ciuda faptului ca detin un golaveraj mai bun, ocupa pozitia a patra, la egalitate de puncte cu cei de la Borussia Dortmund. Partida tur din acest sezon a fost un monolog al ”taurilor rosii”, acestia impunandu-se fara drept de apel pe propria arena, scor 5-1. Guirassy, golgeterul celor de la Stuttgart si marele absent din acest joc, a deschis scorul in minutul 35, iar la cabine s-a intrat cu avantaj minim pentru formatia antrenata de Sebastian Hoeness. Partea secunda a fost in totalitate a celor de la RB Leipzig, echipa care a dominat autoritar, cadrand 9 din cele 11 suturi trimise spre poarta lui Nubel. In runda precedenta, Stuttgart a cedat in deplasare la Bochum, scor 0-1, in timp ce RB Leipzig, desi a condus de doua ori in jocul de pe teren propriu contra liderului, a cedat in cele din urma cu scorul de 2-3, dupa un gol reusit de Hincapie in prelungirile jocului. 

cota2.ro

Stuttgart este echipa cu a doua cea mai mare medie de suturi cadrate per meci, pe teren propriu (8.9), respectiv formatia cu a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci pe teren propriu, din Bundesliga (18.8). De partea cealalta, RB Leipzig este echipa cu a doua cea mai mare medie de suturi cadrate per meci, in jocurile din deplasare (6.4), respectiv formatia cu a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, in jocurile din deplasare, din Bundesliga (15.5). 

In 6 din ultimele 7 meciuri directe, disputate in ultimele trei sezoane si jumatate in Bundesliga, cele doua formatii au depasit bariera de 10 suturi cadrate!

  • RB Leipzig - Stuttgart (5-1) - 14 suturi cadrate
  • RB Leipzig - Stuttgart (2-1) - 7 suturi cadrate
  • Stuttgart - RB Leipzig (1-1) - 11 suturi cadrate
  • Stuttgart - RB Leipzig (0-2) - 13 suturi cadrate
  • RB Leipzig - Stuttgart (4-0) - 16 suturi cadrate
  • RB Leipzig - Stuttgart (2-0) - 11 suturi cadrate
  • Stuttgart - RB Leipzig (0-1) - 10 suturi cadrate

Ma astept la un meci intens si astazi, un meci in care ambele formatii se exceleze pe plan ofensiv, tinand cont ca pana acum au reusit rezultate foarte bune. Am ales sa mizez pe faptul ca si astazi vor reusi sa cadreze minim 10 suturi in total, iar cota de la Betano e si un mic value, avand in vedere ca la alte case de pariuri o gasim si sub 1.50.

Pontul meu pentru meciul Stuttgart - RB Leipzig este ”Peste 9.5 suturi pe poarta”, la o cota de 1.80, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stuttgart vs RB Leipzig
Pronostic:
Peste 9.5 suturi pe poarta
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro