Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Daniil Medvedev

BETANO

Încheiem un nou turneu foarte bun cu finala masculina de la Australian Open. Pe Rod Laver Arena din Melbourne se vor lupta pentru primul trofeu de mare șlem al anului, Jannik Sinner și Daniil Medvedev. 

Jannik Sinner a confirmat asteptarile si forma buna din ultima perioada si a ajuns in finală fără absolut nicio emoție La doar 21 ani, aflat pe locul 4 ATP, el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 10 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. În 2023 a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu primii 3 clasati in circuitul ATP. Aici vine după o serie incredibilă de 22 victorii în ultimele 24 partide pe hard, a adus Italiei Cupa Davis, iar în primele tururi, iar acum pare mare favorit. A avut un traseu dificil pana în finală, însă a trecut pe rand de Van de Zandschulp, De Jong, Baez, Khachanov, Rublev și Djokovic.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El a fost intr-o puternică revenire de formă în 2023 si a jucat numai puțin de 9 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. A pierdut set in 5 din cele 6 meciuri jucate aici și vine dupa 2 meciuri de peste 4 ore.

La cum au arătat cei doi jucători pe parcursul turneului, Sinner este mare favorit. El este jucătorul momentului în tenisul mondial, a servit senzațional, iar pe toată durata turneului si-a pierdut serviciul de 2 ori. Jannik a fost impresionant în semifinala cu Djokovic când nu i-a oferit lui Nole nici măcar o minge de break în tot meciul. Medvedev a jucat slab, însă are această capacitate incredibilă de a reveni din propria cenușă, atunci când nimeni nu mai crede. El a revenit de la 0-2 cu Ruusuvori și Zverev, a avut noroc imens contra lui Hurkacz, iar aici vine după două meciuri consecutive de peste 4 ore. Jannik l-a bătut pe Daniil in ultimele 3 meciuri directe și îl vad mare favorit și acum.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Jannik Sinner & sub 43.5 game-uri
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro