Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FCSB

Fortuna

Ziua de duminică se închide în SuperLigă cu super-duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB! Partida de pe ”Oblemenco” va avea fluierul de start de la ora 20:00 și va surprinde o diferență de 13 puncte între cele două rivale.

FCSB e lider, cu 47 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova e pe locul 5, cu 34 de puncte. Dacă nu vor câștiga azi, oltenii vor intra în lupta dură pentru a obține un loc de playoff.

cota2.ro

  • Între locul 3, CFR Cluj, cu 36 de puncte, și locul 8, Petrolul, 31 de puncte, se află 6 echipe strânse între 5 puncte diferență. Orice pas greșit te poate sălta pe locuri de playoff sau, din contră, te poate coborî până pe locul 7 sau chiar 8.

După un start lansat de la venirea lui Petev, Craiova a ajuns acum să respire din ce în ce mai greu în SuperLigă! Oltenii n-au mai câștigat de 4 etape, perioadă în care au bifat 2 remize și 2 eșecuri. Anul 2024 a început tot prost pentru Craiova: eșec, 1-2, cu Farul, chiar pe teren propriu.

Dincolo, FCSB are 3 victorii consecutive, și se poate desprinde iarăși la 11 puncte de locul 2 în cazul în care va câștiga în fața oltenilor! În meciul tur, FCSB nu i-a dat nicio șansă rivalei de azi: victorie cu 3-0, fără drept de apel, într-un meci jucat pe stadionul Ghencea.

FCSB s-a impus și la ultima vizită la Craiova, victorie cu 2-1, iar acum liderul pornește din nou cu prima șansă, asta chiar dacă, în mod surprinzător, casele de pariuri s-au grăbit s-o așeze în față puțin pe Universitatea: În zona lui 2,60 sunt cotele pentru 1 solist, în timp ce victoria celor de la FCSB e cotată în zona lui 2,80.

  • Pentru că ne așteptăm la un duel deschis, chiar spectaculos, vom combina două pariuri pentru a obține un singur pariu la o cotă care aproape că ne triplează investiția.

De exemplu, în cazul în care scenariul de la ultimul meci direct de pe Oblemenco s-ar repeta și în această seară, atunci pariul nostru va fi câștigător.

  • În final de aprilie, 2023, FCSB câștiga cu 2-1 în fața Craiovei, chiar în Bănie, într-un meci care avea 11 șuturi pe poartă și 16 cornere;
  • Acum, pentru ca pariul nostru să fie ”verde” trebuie să numărăm minimum 9 lovituri de la colțul terenului și cel puțin 10 șuturi pe poartă (în total, cumulat de la ambele echipe).

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Universitatea Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 8,5 cornere & Peste 9,5 șuturi pe poartă
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro