Ponturi Pariuri Fotbal Montpellier vs Lille

BETANO

MONTPELLIER - LILLE

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 14:00, pe ”Stade de la Mosson”, Montpellier primeste vizita celor de la Lille, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 19, din Ligue 1. 

Montpellier are un sezon destul de slab pana in momentul de fata, ocupand abia locul al 12-lea, cu doar 18 puncte acumulate dupa 18 etape. Trupa lui Michel Der Zakarian a pierdut in runda precedenta pe terenul celor de la Brest, scor 0-2, dupa un meci in care a fost dominata categoric la toate capitolele. Aflata la doar doua puncte de zona ”rosie” a clasamentului, Montpellier are si foarte multe probleme de efectiv deoarece numai putin de 6 jucatori sunt plecati la echipele nationale. De partea cealalta, Lille se claseaza pe locul 5 in acest moment, fiind la doar trei puncte in spatele celor de la Brest si Monaco, echipe clasate pe ultimele doua locuri care ofera o calificare in UEFA Champions League. ”Les Dogues” au castigat la scor de ”forfeit” in etapa trecuta contra celor de la Lorient, gratie reusitelor semnate de David, Cabella si Zhegrova, ultimele doua venite dupa minutul 90.

cota2.ro

Surprinzator sau nu, Lille este neinvinsa in ultimele 11 intalniri contra celor de la Montpellier, bifand numai putin de 8 victorii si trei remize. Montpellier este echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, de pe teren propriu, din Ligue 1 (17.0), dintre care detine o medie destul de buna de 4.90 suturi cadrate per meci. Lille este ceva mai eficienta, acestia avand o medie de doar 12.2 ocazii de gol per meci, in deplasare, dintre care o medie de 4.6 suturi cadrate.

In ultimele 6 confruntari directe, disputate pe ”Stade de la Mosson”, cele doua formatii au reusit sa cadreze cel putin 10 suturi pe poarta.

  • Montpellier - Lille (1-3) - 10 suturi cadrate
  • Montpellier - Lille (0-1) - 12 suturi cadrate
  • Montpellier - Lille (2-3) - 13 suturi cadrate
  • Montpellier - Lille (0-1) - 10 suturi cadrate
  • Montpellier - Lille (3-0) - 10 suturi cadrate
  • Montpellier - Lille (0-3) - 12 suturi cadrate

Ma astept la un meci destul de disputat, cu Lille avand prima sansa la victorie, tinand cont de problemele adversarilor. Linia suturilor este pusa destul de bine si consider ca poate fi depasita cu usurinta, tinand cont de istoricul ofensiv al celor doua echipe, dar si de statisticile reusite pe plan intern, in acest sezon.

Pontul meu pentru meciul Montpellier - Lille este ”Peste 8.5 suturi pe poarta”, la o cota de 1.85, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Montpellier vs Lille
Pronostic:
Peste 8.5 suturi pe poarta
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro