Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

Superbet

Galatasaray și Gaziantep se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 23 din prima ligă a Turciei. Galatasaray, campioana en-titre a Turciei, este în cărți pentru un nou trofeu. Duce o bătălie în doi cu Fenerbahce. Marea rivală are 3 punct avans, dar gruparea „cim-bom” joacă astăzi cu Gaziantep. Antrenorul Okan Buruk are 3 absenți, pe Almazvekov, Bakambu și Ziyech, plecați la Cupa Africii, dar lotul oferă soluții pentru înlocuirea lor. Importantă este revenirea golgeterului Mauro Icardi, refăcut complet după o accidentare. Argentinianul a și marcat runda trecută, în victoria 3-1 cu Istanbulspor. A ajuns la 13 reușite stagionale. 

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, are de tras serios pentru a se salva de la retrogradare. E pe 17 în acest moment, la un punct în spatele pozițiilor care asigură rămânerea în primul eșalon. Din lotul oaspeților fac parte și Alexandru Maxim, Denis Drăguș și Florin Niță. Portarul român nu traversează deloc o perioadă bună. A comis greșeli flagrante în ultimele două meciuri. Șumudică nu se poate baza astăzi pe Gradel, plecat la Cupa Africii, dar nici pe cel mai important transfer al iernii. Bryan Acosta s-a accidentat în ultimul meci și va sta pe bară 3 luni. 

cota2.ro

• 13 goluri a primit Galatasaray în primele 22 de runde, cea mai bună apărare din Turcia. Gaziantep a încasat 33 de goluri

• Gaziantep are al treilea cel mai slab atac din campionat, doar 25 de goluri marcate. Galasaray a înscris 46

• Galatasaray a câștigat toate cele 11 meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat

• Galatasaray s-a impus clar în partida tur cu Gaziantep din acest campionat, scor 3-0. Mauro Icardi a marcat o dublă

• 61.4% este posesia medie a lui Galatasaray în acest sezon, liderul ierarhiei din Turcia. Gaziantep e ultima, cu un procent de 41.0%.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Galatasaray este @1.20.

----------------------------

Estrela Amadora și Benfica Lisabona se înfruntă astăzi, de la ora 20:45, în runda cu numărul 19 din prima ligă a Portugaliei. Estrela Amadora este nou-promovată în primul eșalon al Portugaliei. Obiectivul nu poate fi altul decât salvarea de la retrogradare. Prima parte a sezonului a fost decentă, 18 puncte obținute în 18 runde. Avansul față de locurile care duc în liga secundă este mic, de doar două puncte. Urmează o perioadă delicată. Antrenorul Sergio Vieira trebuie să se descurce fără o mulțime de fotbaliști importanți. Fundașul Santos Hevertton este suspendat, 3 titulari sunt plecați la Cupa Africii, iar alți 3 oameni de bază sunt accidentați. 

Benfica este campioana en-titre și luptă cu șanse reale pentru apărarea trofeului. A pierdut un singur meci din primele 18 jucate în acest campionat și este la un punct în spatele liderului Sporting. Rezultatele sunt firești dacă privim la sumele investite. Gruparea din Lisabona a cheltuit mai mult ca niciodată în mercato, aproape 90 de milioane de euro. Surprinzător, antrenorul Roger Schmidt nu a pierdut niciun fotbalist din cauza Cupei Africii.

• doar 11 goluri a primit Benfica în primele 18 etape, cea mai bună apărare din Portugalia. Estrela Amadora a încasat 27

• Benfica are și un atac net superior. A marcat 37 de goluri, față de 18 ale adversarei de astăzi

• Benfica e lider în clasamentul deplasărilor din acest sezon, un singur eșec

• Benfica a câștigat meciul disputat contra celor de la Estrela Amadora în turul campionatului, scor 2-0

• Benfica a dominat autoritar partida cu Amadora din turul campionatului: 67% posesie, 27-6 ocazii de gol, 10-1 șuturi pe poartă, 9-4 cornere

• 17.89 ocazii de gol/meci și-a creat Benfica în acest sezon, liderul ierarhiei din Portugalia. Estrela Amadora e ultima, cu doar 9.89 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Benfica este @1.28.

-----------------------------

Sporting Lisabona și Casa Pia se înfruntă astăzi, de la ora 22:45, în etapa cu numărul 19 din prima ligă a Portugaliei. Sporting vine după un sezon prost, doar locul 4. Conducerea a avut încredere în antrenorul Rúben Amorim. A nimerit transferurile, în special pe cel atacantului suedez Viktor Gyokeres, și conduce în acest moment clasamentul din Portugalia. Are un parcurs aproape perfect, 46 de puncte obținute în primele 18 runde.

În 2008, având mari probleme financiare, Casa Pia atingea nivelul minim al existenței, o retrogradare în al 5-lea eșalon. A revenit treptat, sezonul trecut n-a avut emoții în privința rămânerii pe prima scenă, dar acum trăiește periculos. Nici înlocuirea antrenorului Filipe Martins cu Pedro Moreira, în noiembrie 2023, n-a redresat situația. După 18 runde, oaspeții de astăzi au doar 3 puncte avans față de zona retrogradării.

• Sporting are cel mai bun atac din prima ligă a Portugaliei, 45 de goluri înscrise. Casa Pia a marcat 19

• Sporting are un bilanț perfect pe teren propriu. A câștigat toate cele 9 meciuri disputate, golaveraj 24-7

• Viktor Gyokeres ocupă locul secund în clasamentul golgeterilor, 13 goluri și 8 pase decisive. Sporting mai are un fotbalist în topul marcatorilor din Portugalia, pe Paulinho, cu 9 reușite

• Sporting a câștigat toate cele 4 meciuri disputate în istorie contra celor de la Casa Pia

• 16.56 ocazii de gol/meci și-a creat Sporting în acest sezon. Casa Pia are o medie de 10.94 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri marcate de Sporting este @1.33.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Galatasaray vs Gaziantep
Pronostic:
1
Cota
1.20
Estrela Amadora vs Benfica
Pronostic:
2
Cota
1.28
Sporting Lisabona vs Casa Pia
Pronostic:
Sporting peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro