Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FC Voluntari

UNIBET

CFR CLUJ - FC VOLUNTARI

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Stadionul Dr. Constantin Radulescu”, CFR Cluj primeste vizita celor de la FC Voluntari, in ultimul meci al etapei cu numarul 23, din Superliga.

Clasata pe locul 3 in Superliga, CFR Cluj si-a schimbat antrenorul dupa infrangerea rusinoasa din runda precedenta, 0-1 pe terenul ”lanternei rosii”, FC Botosani. Adrian Mutu a preluat echipa ardeleana dupa o experienta mai putin reusita la Neftci Baku, echipa pe care a lasat-o pe pozitia a treia, la doar un singur punct distanta fata de locul secund. ”Briliantul” a fost criticat deseori de conducere deoarece propunea un joc foarte defensiv, aspect observat destul de clar si in statisticile echipei. De partea cealalta, FC Voluntari vine dupa un egal contra celor de la Otelul Galati, scor 1-1, meci in care au impartit reprizele cu ”moldovenii”. Trupa lui Marin Duna nu a existat in prima parte a jocului, fiind dominata categoric de formatia de la malul Dunarii la absolut toate capitolele. In partea secunda rolurile s-au inversat, ”ilfovenii” fiind echipa care a avut initiativa, reusind sa egaleze pe final prin Radu Boboc, dupa un assist excelent al lui Carnat. 

cota2.ro

FC Voluntari este ”victima” preferata a ardelenilor, acestia bifand 14 victorii si un rezultat de egalitate in ultimele 15 contra formatiei clasatate in acest moment pe locul al 14-lea. In cele 10 meciuri disputate in ”Gruia” contra Voluntariului, cei de la CFR Cluj au acumulat 28 de puncte din cele 30 posibile, bifand un golaveraj absolut impresionant: 29 goluri marcate - 2 goluri primite. In partida tur din acest sezon, desi a deschis scorul prin Dumiter, FC Voluntari a fost invinsa clar de clujeni, dupa ce acestia au punctat de patru ori prin Otele, Muhar (x2) si Juricic. FC Voluntari a reusit cateva puncte importante in deplasarile acestei editii de Superliga, insa tinand cond de situatia din clasament, CFR-ul nu-si permite pasi gresiti in drumul de a o ajunge pe FCSB si anticipez un succes destul de clar in partida din ”Gruia”.

Pontul meu pentru meciul CFR Cluj - FC Voluntari este ”CFR Cluj -1.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.00, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CFR Cluj vs FC Voluntari
Pronostic:
CFR Cluj -1.25 Handicap Asiatic
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro