Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

Superbet

Nottingham Forest și Arsenal Londra se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 22 din Premier League. Nottingham trăiește periculos în acest sezon. Are 20 de puncte, doar 4 peste zona retrogradării, dar fanii „pădurarilor” au motive de optimism. Instalarea portughezului Nuno Espirito Santo pe banca tehnică a mișcat lucrurile în direcția dorită. În finalul anului 2023 au venit două victorii mari, 3-1 cu Newcastle și 2-1 cu Manchester United. Atmosfera de pe City Ground este una dintre cele mai efervescente din Premier League. De aici și elanul ofensiv pe care Nottingham îl are pe teren propriu. Astăzi, contra lui Arsenal, „pădurarii” nici nu au altă variantă. Trebuie să iasă la atac, pentru că defensiva este făcută franjuri. Fundașii Niakhate, Boly, Ola Aina și Aurier sunt plecați la Cupa Africii pe Națiuni, la fel ca închizătorii Sangare și Kouyate. 

Arsenal încă nu a renunțat la titlu, dar șansele s-au micșorat considerabil. „Tunarii” sunt pe locul 3, cu 43 de puncte, 5 sub liderul Liverpool. Problema este că între ele s-a strecurat și campioana en-titre Manchester City. Mikel Arteta, antrenorul londonezilor, nu are la fel de mulți indisponibili. Dintre titulari, singurul care ar putea lipsi este mijlocașul central Declan Rice, incert din cauza unei accidentări la coapsă.

cota2.ro

• Arsenal a câștigat cu 2-1 partida contra lui Nottingham din turul acestui campionat

• 3 goluri/meci este media sezonului atât în meciurile lui Arsenal, cât și în cele ale lui Nottingham

• precedentele 3 partide jucate de Nottingham pe teren propriu au fost GG: 2-2 cu Blackpool, 2-1 cu Manchester United și 2-3 cu Bournemouth

• și ultimele 3 deplasări ale lui Arsenal au fost GG: 1-2 cu Fulham, 1-1 cu Liverpool și 1-1 cu PSV în Liga Campionilor

• 16.19 ocazii de gol/meci și-a creat Arsenal în acest sezon. Doar Liverpool și Manchester City îi sunt superioare

• Nottingham e pe locul 2 în clasamentul eficienței din Premier League. 37% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Nottingham - Arsenal este @1.47. 

---------------------------

Aston Villa și Newcastle sunt adversare astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 22 din Premier League. Aston Villa este revelația sezonului în Premier League. Unai Emery a făcut minuni și a transformat-o într-o veritabilă candidată la top 4. După 21 de runde, are 43 de puncte, la egalitate cu Arsenal și Manchester City. Villa Park a fost o fortăreață până în acest punct al campionatului, 9 victorii și un egal în cele 10 partide jucate pe teren propriu. Antrenorul spaniol are câțiva absenți pentru disputa de astăzi. Traore e la Cupa Africii, iar Buendia, Duran și Mings sunt în continuare accidentați. 

Dacă Villa e surpriza plăcută a sezonului, Newcastle poate fi numită decepția. „Coțofenele” au prins top 4 în ultima ediție și anunțau obiective mărețe. Au o serie groaznică, 4 înfrângeri consecutive, și au căzut până pe locul 10 în Premier League. Postul lui Eddie Howe încă nu este amenințat, dar au început să apară voci tot mai critice în rândul fanilor. Și Newcastle are probleme de efectiv. Tonali e suspendat din cauza pariurilor. Pope, portarul titular, lipsește. Accidentați sunt și Barnes, Joelinton, Targett și Willock. 

• Newcastle a zdrobit-o pe Aston Villa în meciul direct din turul campionatului, chiar în prima rundă a sezonului, scor 5-1

• 6-5 în favoarea lui Newcastle a fost raportul cornerelor în partida din turul campionatului

• 6.14 cornere/meci a obținut Aston Villa în acest campionat. Doar Arsenal, Manchester City și Liverpool îi sunt superioare

• în partidele disputate de Newcastle în acest sezon, media cornerelor este 9.76

• 162 de centrări a încercat Kieran Trippier, fundașul dreapta al lui Newcastle, în acest sezon. E liderul ierarhiei din Premier League.

Pe Superbet, cota pentru peste 8.5 cornere în Aston Villa - Newcastle este @1.53. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nottingham Forest vs Arsenal
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Aston Villa vs Newcastle
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.53
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro