Ponturi Pariuri Fotbal Club Brugge vs Kortrijk

Superbet

CLUB BRUGGE - KORTRIJK

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Jan Breydel Stadion”, Club Brugge primeste vizita celor de la Kortrijk, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 23, din Jupiler Pro League.

Formatia lui Ronny Deila ocupa locul trei in ierarhia din Berlgia, avand in acest moment cu 4 puncte mai putin decat Anderlecht, ocupanta locului secund si cu 12 puncte mai putin decat liderul Royale Union SG. In runda precedenta, campioana din 2020, 2021 si 2022 a invins-o clar pe Charleroi, chiar pe ”Stade du Pays”, cu scorul de 4-1, gratie reusitelor semnate de Mechele, Nielsen si Thiago (x2). De partea cealalta, Kortrijk ocupa ultimul loc in prima divizie din Belgia, cu doar 14 puncte acumulate dupa 22 de runde. In ultima etapa, formatia lui Alexandersson Freyr a remizat pe teren propriu contra celor de la Leuven, scor 0-0. Surprinzator, in partida tur din acest sezon, Kortrijk a castigat cu 1-0 in fata celor de la Club Brugge, asta in conditiile in care echipa ”Blauw-Zwart” a dominat categoric partida, ratand chiar si o lovitura de la 11 metri in minutul 72, prin Andreas Skov Olsen. Diferenta dintre cele doua cluburi este uriasa, iar statisticile sunt aproape toate de partea gazdelor. Club Brugge detine al doilea cel mai bun atac din, respectiv cea mai buna aparate din Jupiler Pro League, in timp ce Kortrijk e ”repetenta” la ambele, avand cel mai slab atac si cea mai slaba aparare din campionat. 

cota2.ro

Igor Thiago, atacantul brazilian de doar 22 de ani, transferat in vara anului precedent de la Ludogorets, are un sezon exceptional pana in momentul de fata, reusind numai putin de 15 goluri si doua pase decisive, in cele 22 de meciuri jucate in campionat. Thiago si-a facut debutul in fotbalul profesionist la Cruzeiro, pe 20 ianuarie 2020, intr-un meci contra celor de la Boa. ”Varful” lui Brugge trece printr-o forma exceptionala, cu 10 goluri marcate in ultimele 5 etape de campionat. Mai mult decat atat, brazilianul a impresionat, in special, in partidele pe care Club Brugge le-a disputat pe propriul teren, acesta reusind sa puncteze cel putin o data in 7 dintre cele 8, din actuala editie. Piciorul sau de baza este cel drept, iar cu acesta a reusit sa marcheze numai putin de 9 din cele 15 goluri, 6 dintre ele fiind din lovitura de la 11 metri. In cele 22 de meciuri disputate in Jupiler Pro League, Thiago si-a creat aproximativ 46 de ocazii de gol, cadrand aproximativ 26 de suturi, inregistrand un xG (Expected Goals) de 14.85 si un xGOT (Expected Goals On Target) de 18.84.

Pontul meu pentru meciul Club Brugge - Kortrijk este ”Igor Thiago inscrie cu piciorul drept”, la o cota de 2.30, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Club Brugge vs Kortrijk
Pronostic:
Igor Thiago inscrie cu piciorul drept
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro