Ponturi Pariuri Fotbal Aston Villa vs Newcastle

BETFAIR SPORTSBOOK

ASTON VILLA - NEWCASTLE UNITED

In aceasta seara, de la ora 22:15, pe ”Villa Park”, Aston Villa primeste vizita celor de la Newcastle United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 22, din Premier League.

Trupa lui Unai Emery ocupa pozitia a 4-a in acest moment, la egalitate de puncte cu Manchester City si Arsenal, echipele aflate pe locurile 2, respectiv 3. Adversara de astazi ocupa abia locul al 10-lea, asta dupa ce in editia precedenta a reusit sa incheie pe locul 4, cu 71 de puncte acumulate in cele 38 de etape. Aston Villa a remizat in runda precedenta pe terenul celor de la Everton, scor 0-0, dupa un meci in care a dominat la majoritatea capitolelor ofensive. De partea cealalta, Newcastle a cedat pe propriul teren in fata celor de la Manchester City, scor 2-3, asta desi la pauza conduceau cu scorul de 2-1, dupa reusitele semnate de Isak si Gordon, in minutele 35, respectiv 37. Partida tur din acest sezon s-a disputat chiar in prima etapa a campionatului pe ”St James Park” si a fost un monolog al ”cotofenelor”, incheiat cu scorul de 5-1. In ultimele patru partide s-au marcat s-a inregistrat o medie de 4.75 goluri marcate per meci, deznodamant asteptat si astazi, tinand cont de cifrele celor doua echipe din aceasta editie si nu numai. 

cota2.ro

John McGinn a marcat de 5 ori in aceasta editie de Premier League si este un mijlocaj ofensiv extrem de important pentru echipa deoarece face excelent si faza defensiva. Scotianul a inregistrat o medie de 1.53 ocazii de gol per 90 de minute de joc in partidele de pe ”Villa Park”, reusind sa cadreze minim un sut in 5 din ultimele 6 meciuri. Deasemenea, acesta este agil si are un dribling bun, iar de multe ori ii sunt oprite actiunile prin fault, lucru intalnit in toate meciurile jucate de Aston Villa pe propriul teren, acolo unde a si inregistrat cea mai mare medie de faulturi suferite per meci (2.20).

Bruno Guimaraes este esential in linia mediana a ”cotofenelor”, acesta fiind un jucator care face excelent ambele faze. Guimaraes se implica foarte mult in dueluri fizice si de multe ori iese sifonat. Brazilianul a fost faultat in toate deplasarile din acest sezon, inregistrand o medie uriasa de 3.00 faulturi suferite per meci. Deasemenea, in 7 din cele 9 deplasari ca titular, a reusit sa-si creeze si cel putin o ocazie de gol, exceptie facand partidele de pe ”Anfield” si ”Amex Stadium”. 

Douglas Luiz, mijlocasul brazilian al formatiei gazda, este un jucator tehnic, care urca destul de mult in ciuda faptului ca are si atributii defensive, dar si un jucator care deseori cauta sa ”rupa” atacurile adverse. Luiz s-a remarcat in special prin faulturi comise, acesta bifand cel putin unul in 18 din cele 20 de meciuri jucate ca titular, lucru intalnit in toate meciurile disputate de el pe ”Villa Park”. Mai mult decat atat, acest a comis cel putin un fault si in 7 din ultimele 9 meciuri contra lui Newcastle.

Ollie Watkins este golgeterul celor de la Aston Villa, iar in aceasta editie de campionat a fost implicat in 17 din cele 43 de goluri reusite de echipa sa. ”Varful” englez a excelat la capitolul ”ocazii de gol”, acesta bifand o medie de 2.96 per 90 de minute de joc, in aceasta editie de campionat. In meciurile disputate de echipa sa pe propriul teren sta si mai bine, cu o medie de 3.26 ocazii de gol per 90 de minute de joc, inclusiv o medie de 1.43 suturi cadrate per 90 de minute de joc. Ollie a reusit sa bifeze cel putin un sut pe poarta in ultimele 9 etape disputate pe ”Villa Park”, iar azi are toate sansele sa repete ”isprava”.

Pontul meu pentru meciul Aston Villa - Newcastle United este ”John McGinn 1+ suturi si 1+ faulturi suferite & Bruno Guimaraes 1+ suturi si 1+ faulturi suferite & Douglas Luiz 1+ faulturi comise & Ollie Watkins 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 4.45, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aston Villa vs Newcastle
Pronostic:
John McGinn 1+ suturi si 1+ faulturi suferite & Bruno Guimaraes 1+ suturi si 1+ faulturi suferite & Douglas Luiz 1+ faulturi comise & Ollie Watkins 1+ suturi pe poarta
Cota
4.45
Cota finala: 4.45
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro