Ponturi Pariuri Tenis Petra Martic vs Katerina Siniakova

BETANO

Vin cu un pronostic special de la Linz, acolo unde in turul 1 avem meciul dintre Petra Martic și Katerina Siniakova. Aveți mai jos avancronica meciului și pronosticul propus.

Petra Martic este o sportiva de 32 ani din Croația clasata pe locul 48 WTA. Ea a avut o carieră bună, in care a castigat 3 trofee WTA și a ajuns pana pe locul 14 mondial, insa nu a făcut niciodată cu adevărat pasul către elită. Petra este o sportivă masivă care se bazează mult pe serviciu și căreia îi place să controleze punctele. Totuși, atunci când întâlnește adversare de calibru, comite foarte multe erori neforțate. Anul trecyt are finală aici la Linz in sală, sferturi la Madrid si tur 3 la Wimbledon.

cota2.ro

Katerina Siniakova este o sportivă din Cehia de 26 ani, clasată pe locul 49 WTA. Ea a fost și mai sus în clasament, însă în ultimii ani s-a axat pe proba de dublu, acolo unde alături de compatrioata Krejcikova a format una din cele mai bune echipă din lume, câștigătoare la US Open și Australian Open. Chiar și așa, Siniakova rămâne o jucătoare bună și la simplu, în special pe hard unde își pune în valoare loviturile puternice. Anul trecut are titlu pe iarba la Bad Homburg, titlu la Nanchang, finală la Hong Kong sau semifinală la Merida, 

Siniakova este o jucătoare care forțează mult serviciul 2 fiind predispusă la duble greșeli. Anul acesta are 39 de duble în 6 meciuri și este foarte probabil sa continue pe aceasta linie. Martic este o jucătoare puternică, agresivă la retur, care exploatează serviciul 2 al adversarilor. Merg pe duble Siniakova.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Petra Martic vs Katerina Siniakova
Pronostic:
Siniakova - peste 5.5 duble greșeli
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro