Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Chelsea

BETANO

Derby-ul dintre Liverpool și Chelsea se joacă azi, de la 22:15, iar întâlnirea de pe Anfield contează pentru runda cu numărul 22 din Premier League. Înaintea confruntării directe, ”cormoranii” sunt primii în ierarhia din PL, cu 48 de puncte, în timp ce londonezii sunt abia pe 10, cu 31 de puncte.

Totuși, ambele formații traversează o formă foarte bună, cu 3 victorii în ultimele 3 meciuri de campionat. Un meci pe care pariorii îl pot trata și cu soliști sau goluri, dar pe care noi îl răsfățăm cu un pariu special.

cota2.ro

În mod excepțional, ultimele 7 partide directe dintre Liverpool și Chelsea s-au terminat la egalitate după 90 sau chiar 120 de minute! 5 confruntări de Premier League și 2 meciuri de cupă care au avut nevoie de lovituri de departajare!

În ultimele 3 meciuri de campionat s-au marcat doar 2 goluri, ambele chiar la ultima ciocnire, de la Londra, când Chelsea și Liverpool au terminat egale, 1-1.

Cel mai recent duel cu Liverpool gazdă a fost unul de luptă, dar care n-a provocat nicio mișcare pe tabela de marcaj. Un 0-0 în care am remarcat doar cele 16 faulturi făcute de trupa lui Jurgen Klopp.

  • De altfel, ”cormoranii” își îndeplinesc linia de faulturi de azi la multe dintre meciurile lor din acest sezon! La acel 1-1 despre care vorbeam mai sus Liverpool a faultat de 13 ori, iar la penultimul duel direct Liverpool a bifat 17 faulturi;
  • Câte 13 faulturi de fiecare dată a bifat Liverpool și la partidele cu Chelsea din sezonul 2001 / 2002;
  • 12 faulturi pe meci este media din actuala stagiune;
  • 11,7 faulturi / meci este media lui Liverpool la nivel de faulturi, în acest sezon, la jocurile de pe teren propriu;
  • 12 faulturi au făcut elevii lui Klopp la ultimul meci din Premier League, deplasarea de la Bournemouth - victorie cu 4-0;
  • 16 faulturi a provocat Liverpool la ultimul meci din Premier League de pe teren propriu - victoria contra lui Newcastle, scor 4-2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Chelsea
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Liverpool
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro