Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

Liverpool și Chelsea se înfruntă astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 22 din Premier League. Liverpool joacă primul meci după anunțul care a zguduit suflarea de pe Anfield Road. Jurgen Klopp pleacă la finalul sezonului. Cu siguranță, neamțul va dori să își ia rămas bun cu un trofeu. „Cormoranii” sunt într-o poziție excelentă. Conduc ierarhia din Premier League, cu 48 de puncte și un singur eșec suferit în primele 21 de partide. Klopp trebuie să se descurce astăzi fără câțiva fotbaliști importanți. Din defensivă lipsesc Matic și Tsimikas, ambii accidentați. Salah nu e nici el la datorie. Încă nu s-a întors de la Cupa Africii pe Națiuni. Absențele sunt de două săptămâni, dar asta nu i-a împiedicat pe „cormorani” să câștige 4-0 cu Bournemouth sau 5-2 cu Norwich. 

Chelsea a început să miște. A legat 3 victorii în campionat, a ajuns la 31 de puncte și ocupă locul 10. Mauricio Pochettino are din nou probleme mari de efectiv și trebuie să jongleze în defensivă. Colwill, Cucurella, Fofana, James și Chalobah sunt indisponibili. Nici Robert Sanchez, portarul titular, nu s-a refăcut. Veștile bune vin din compartimentul ofensiv. Cole Palmer s-a integrat perfect. A marcat 9 goluri doar în Premier League. Are și o „dublă” în Cupă în anul 2024. 

cota2.ro

• Liverpool și Chelsea au remizat, scor 1-1, în partida directă din turul campionatului

• ultimele 5 meciuri jucate de Liverpool pe Anfield Road au fost GG

• Liverpool are al 2-lea cel mai bun atac din Premier League, 47 de goluri marcate. Doar Manchester City îi este superioară

• 3.1 e media golurilor în meciurile jucate de Liverpool în acest sezon. E identică și în cazul lui Chelsea

• 18.48 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest sezon, liderul detașat al ierarhiei din Premier League. Chelsea are o medie de 13.24 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Liverpool - Chelsea este @1.28. 

---------------------------------

Atletico Madrid și Rayo Vallecano sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 20 din La Liga. Diego Simeone a transmis că încă se gândește la titlu în La Liga. Atletico e momentan pe 3, la 11 puncte în spatele liderului Girona, avâns însă un meci mai puțin disputat. Moralul e bun în tabăra madrilenilor. S-au calificat în semifinalele Cupei Regelui, eliminându-le în ultimele două săptămâni pe Real și Sevilla. Atletico nu are niciun fotbalist la Cupa Africii, dar nu îi poate folosi pe accidentații Lemar, Morata și Gimenez. În lotul gazdelor se va regăsi astăzi și portarul român Horațiu Moldovan. 

Rayo Vallecano are un sezon decent. E pe locul 13 în acest moment, cu 8 puncte avans peste zona retrogradării. Poate aborda fără mari griji partea finală a campionatului. În disputa de pe „Wanda Metropolitano” Antrenorul Francisco Rodriguez trebuie să se descurce fără mulți oameni importanți. Unai Lopez, cel mai bun pasator al echipei, este suspendat, iar Bebe și Ciss sunt la Cupa Africii. Rayo traversează un moment nefast, fără gol înscris în precedentele două partide de campionat.

• Atletico Madrid a zdrobit-o pe Rayo Vallecano în partida din turul campionatului, scor 7-0

• 17 ocazii de gol și 10 șuturi pe poartă a avut Atletico Madrid în meciul din tur

• Atletico Madrid este invincibilă pe Wanda Metropolitano în acest sezon. A câștigat 10 meciuri, a remizat o dată și nu are niciun eșec pe teren propriu

• 451 de milioane de euro valorează lotul lui Atletico Madrid. Cel al lui Rayo Vallecano este cotat la doar 73 de milioane

• Rayo Vallecano e ultima în clasamentul eficienței din La Liga. A fructificat doar 5% din ocaziile create. Atletico ocupă locul secund al ierarhiei, cu un procentaj de 15%.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Atletico Madrid este @1.50. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Chelsea
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Atletico Madrid vs Rayo Vallecano
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 1.92
Profit: 6.44
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro