Ponturi Pariuri Fotbal Getafe vs Real Madrid

Superbet

Getafe - Real Madrid se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 20-a din La Liga, asta chiar dacă va fi meciul cu numărul 22 din acest sezon pentru ambele combatante.

Cu o victorie pe terenul lui Getafe, Real Madrid va trece pe prima poziție în La Liga, cu 2 puncte peste Girona. Dincolo, în cazul în care se vor impune gazdele, Getafe va ajunge la 32 de puncte și va reintra în cursa pentru un loc de Conference League.

cota2.ro

  • Luna ianuarie am închis-o cu o cotă de 2,00 care a ieșit foarte ușor, după ce Liverpool a bifat lejer peste 12 faulturi în derby-ul cu Chelsea. Acum, la debut de februarie, suntem tot cu ochii pe un pariu special de acest gen.

Getafe este echipa care faultează cel mai mult dintre formațiile care activează în cele mai importante cinci campionate din Europa. Trupa lui Jose Bordalas are o medie de 16,8 faulturi / meci în acest sezon. În acest top, primele cinci poziții sunt ale echipelor din Spania! Sociedad, Vallecano, Cadiz și Mallorca sunt alte echipe pe care le putem lua lejer pe bilete în zona de faulturi.

Totuși, pariul nostru de azi va fi în sens invers, asta pentru că linia lui Getafe e din ce în ce mai sus, pe bună dreptate, iar cotele din ce în ce mai mici. Așa că vom avea nevoie de ceva intrări tari din partea lui Bellingham și compania de la Real.

  • 10,7 faulturi / meci face Real Madrid în acest sezon, în medie;
  • 11,6 faulturi / meci face Real Madrid în acest sezon, în medie, la meciurile jucate în deplasare;
  • 14 faulturi a făcut Real Madrid la ultima deplasare din La Liga, succes cu 2-1 pe terenul lui Las Palmas;
  • 13 faulturi a făcut Real Madrid la penultima deplasare din campionat, succes cu 1-0 pe terenul lui Deportivo Alaves.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Getafe vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 9,5 faulturi Real Madrid
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro