Ponturi Pariuri Tenis Jelena Ostapenko vs Clara Tauson

GetsBet

Incepem luna februarie cu un combo special de la Linz turneu WTA hard indoor. Aveți mai jos avancronica meciului și opțiunea mea de pariere.

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 12 WTA. Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 5 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2023 a câștigat titlul la Birmingham pe iarba, are semifinale la Roma pe zgura si sferturi la US Open pe hard, acolo unde a bătut-o pe Swiatek. Are însă și foarte multe meciuri extrem de slabe, fiind recunoscută pentru inconstanța sa. A început foarte bine anul cu 9 victorii in 11 meciuri, titlu la Adelaide și tur 3 la AO și Brisbane.

cota2.ro

Clara Tauson este o jucătoare daneză de doar 21 ani, momentan pe locul 91 WTA. Ea este o jucătoare cu un potential enorm, campioană la Australian Open la junioare și câștigătoare deja a 2 titluri WTA, ambele pe hard și a numai puțin de 12 titluri ITF. Clara ar fi putut fi mult mai sus în clasament, însă a jucat puțin în ultimii 2 ani confruntându-se cu accidentări, dar și probleme de ordin mental. In 2023 are un titlu de nivel inferior la Altenkirchen, însă a fost caracterizată de inconstantă. Aici vine din calificări și a trecut pe rand de Kostic, Cristian, iar în primul tur de Giorgi.

Se întâlnesc doua sportive extrem de talentate, însă cu fluctuații mari în joc chiar și in timpul partidelor. Atât Ostapenko cât mai ales Tauson sunt cunoscute pentru inconstanța lor și sunt genul de jucătoare care pot bate pe oricine, însă la fel de bine pot pierde cu absolut oricine. Ambele traversează o perioadă bună în acest început de an și chiar dacă Ostapenko pare favorită, suprafața de la Linz o avantajează pe daneză, care poate tine aproape. Merg pe un combo foarte bun în opinia mea.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Jelena Ostapenko vs Clara Tauson
Pronostic:
Ostapenko & peste 19.5 game-uri
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: 12.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro