Ponturi Pariuri Fotbal Al Nassr vs Inter Miami

BETANO

Saudiții de la Al Nassr și americanii de la Inter Miami se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-un meci amical, programat la Riad. Campionatul din Arabia Saudită este oprit cu prilejul Cupei Asiei. Al Nassr, ocupanta poziției secunde în prima divizie, a pus la cale un eveniment special. A contribuit cu bani grei pentru a o aduce pe Inter Miami la Riad, în speranța unui ultim duel legendar între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Chiar dacă întâlnirea dintre cei doi nu va avea loc, portughezul fiind accidentat la gamba stângă, meciul tot atrage. Sadio Mane, eliminat prematur cu Senegalul de la Cupa Africii, a transmis că se va alătura la timp lotului. Brozovic, Talisca, Telles, Otavio și Laporte vor fi și ei prezenți în echipa lui Al Nassr.

Dacă Ronaldo va lipsi, Leo Messi va fi la datorie. Și are alături, la Inter Miami, o parte din generația alături de care a scris istorie la Barcelona. Jordi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez sunt apți pentru dispută. Formația din Statele Unite ale Americii a mai disputat un meci test în stagiul de pregătire din Arabia Saudită. A fost un spectacol întântător pentru fani, eșec 3-4 în fața lui Al Hilal. Messi și Suarez s-au aflat pe lista marcatorilor.

cota2.ro

Cele mai interesante informați și statistici înaintea meciului amical Al Nassr - Inter Miami:

• în prima repriză a meciului Al Hilal - Inter Miami s-au marcat 4 goluri, 3-1 în favoarea saudiților

• 13 șuturi pe spațiul porții au fost expediate în disputa Al Hilal - Inter Miami, 8-5 în favoarea saudiților

• Al Nassr a fost o adevărată mașinărie de goluri în luna decembrie a anului trecut. În ultimele 5 partide a marcat 21 de goluri

• precedentele 6 partide disputate de Al Nassr au fost GG

• Al Nassr a marcat 55 de goluri în cele 19 etape din campionatul saudit. În 17 dintre dispute au fost înscrise peste 2.5 goluri

• în 14 meciuri jucate pentru Inter Miami, Lionel Messi a înscris 11 goluri și a oferit 5 pase decisive

• în ultimele 5 meciuri, Al Nassr a marcat de fiecare dată în prima repriză. Media în această perioadă este de 2 reușite/repriză.

Cota pentru peste 1.5 goluri marcate în prima repriză a meciului Al Nassr - Inter Miami este @1.60. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al Nassr vs Inter Miami
Pronostic:
peste 1.5 goluri prima repriză
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro