Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

Superbet

Wolverhampton și Manchester United se înfruntă astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 22 din Premier League. Wolverhampton era văzută printre candidatele la retrogradare la startul sezonului. Conducerea a luat o decizie curajoasă în luna august. L-a instalat antrenor pe Gary O'Neil, cel mai tânăr manager din Premier League. Acesta s-a înțeles din prima cu „armata” portugheză din lot. „Lupii” sunt pe locul 11 în acest moment, cu 29 de puncte, un avans de 11 lungimi față de zona retrogradării. Lista absenților conține doar 3 nume. Traore e la Cupa Africii, Hee-Chan la Campionatul Asiei, iar Gomes e suspendat.

Manchester are un sezon de dat uitării. Hulit de tot mai mulți fani, Erik Ten Hag are de gestionat un vestiar plin de probleme, multe dintre ele extrasportive. Ultimul care a călcat strâmb este Marcus Rashford. „Diavolii roșii” încă speră la calificarea în ediția următoare a cupelor europene, dar au nevoie de un parcurs impecabil. Momentan, United este pe locul 9, cu 32 de puncte. Manchester are mai mulți absenți. Mount, Rashford, Wan-Bissaka, Malacia, Martial și Lindelof se refac după accidentări. Amrabat încă nu a revenit de la Cupa Africii.

cota2.ro

• Manchester United a câștigat meciul direct cu Wolves din turul campionatului, scor 1-0. La pauză a fost egal

• în ultimele 5 meciuri directe nu s-au marcat niciodată mai mult de 2 goluri

• în 11 dintre cele 21 de meciuri jucate de Manchester United în acest sezon s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• și în 10 dintre cele 21 de meciuri disputate de Wolverhampton a fost X la pauză

• Manchester și Wolverhampton au medii aproape identice în ceea ce privește șuturile expediate pe poartă în acest sezon. United a cadrat 4.14 execuții/partidă, „lupii” 4.05 șuturi/meci

Pe Superbet, cota pentru PsF X în Wolverhampton - Manchester United este @1.75

------------------------------------------------------------

KV Mechelen și Anderlecht sunt adversare astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 23 din prima ligă a Belgiei. KV Mechelen e un club de tradiție al Belgiei, cu 4 titluri în palmares, ultimul în 1989. Sezonul trecut a evitat la limită retrogradarea, dar acum are obiective mai înalte sub comanda lui Steven Defour. Fostul mijlocaș al lui Porto sau Burnley, adept al unui sistem 4-2-3-1, a dus echipa până pe locul 8, cu 28 de puncte. A aproape sigur de prezența în play-off-ul pentru Conference League.

Anderlecht e cel mai titrat club al Belgiei, dar n-a mai luat titlul din 2017. Are concurență acerbă și în actuala stagiune. Momentan ocupă poziția secundă, cu 44 de puncte, 11 sub liderul Royale Union SG. Formația antrenată de Brian Riemer are meciul de astăzi restant și șansa de a recupera deficitul în play-off-ul care urmează. Anderlecht nu poate folosi astăzi doi mijlocași defensivi cu greutate. Delaney este accidentat, iar Diawara este plecat la Cupa Africii.

• Anderlecht a câștigat cu 3-1 meciul direct disputat contra lui Mechelen în turul acestui campionat

• în 7 din ultimele 8 meciuri directe dintre Mechelen și Anderlecht s-au marcat peste 1.5 goluri

• Anderlecht are 2 fotbaliști în top 6 marcatori din Belgia, pe danezii Dreyer (13 goluri) și Dolberg (10 goluri)

• în 20 dintre cele 22 de meciuri jucate de Anderlecht în acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri

• Anderlecht este cea mai eficientă formație din acest campionat, 13% dintre ocazii create fiind transformate în goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 1.5 goluri marcate în Mechelen - Anderlecht este @1.33. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wolverhampton vs Manchester United
Pronostic:
PSF X
Cota
1.75
Mechelen vs Anderlecht
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro