Biletul Zilei format din 11 meciuri la cota 39.37

UNIBET

Week-end-ul ce sta sa inceapa se anunta unul foarte interesant, in special prin prisma derby-urilor din campionatele de top. Pe langa acestea mai avem parte si de partide bune in care sunt implicate formatii care cauta un parcurs european in editia viitoare, dar si echipe care incearca sa evite retrogradarea. Pentru acest final de saptamana am pregatit un bilet pe jucatori, la o cota excelenta. Pentru a-l crea, am trecut meciurile prin mai multe filtre proprii precum PPG, suturi cadrate vs suturi primite (home-away), numar ocazii de gol per meci si bineinteles, statistici pe . Aveti mai jos toti jucatorii pe care am mizat, dar si cateva cifre interesante din acest sezon, de pe propriul teren:

Athletic Bilbao vs Mallorca - Inaki Williams si-a creat cel putin 3 ocazii de gol in ultimele 6 meciuri si a cadrat cel putin un sut in ultimele 9 meciuri.

cota2.ro

Newcastle United vs Luton - Anthony Gordon si-a creat cel putin 3 ocazii de gol in ultimele 5 meciuri si a cadrat cel putin un sut in ultimele 8 meciuri.

Girona vs Real Sociedad - Artem Dovbyk este cel mai bun marcator din acest sezon de La Liga (14 goluri), are cea mai mare medie de ocazii de gol per meci din lotul Gironei (3.18), iar in 5 din ultimele 6 meciuri a reusit sa cadreze cel putin un sut. 

Bochum vs Augsburg - Kevin Stoger are a doua cea mai mare medie de ocazii de gol per meci din lotul lui Bochum (2.63), iar in cele 8 meciuri de pe teren propriu a reusit sa cadreze numai putin de 9 suturi.

Twente vs RKC Waalwijk - Sem Steijn are o medie de 3.74 ocazii de gol per 90 de minute de joc, iar in aceasta editie de campionat a cadrat minim un sut in 7 din cele 8 meciuri disputate in fata propriilor suporteri.

Real Madrid vs Atlético Madrid - Rodrygo are o medie de 4.48 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.54 suturi cadrate per 90 de minute de joc, in acest sezon. 

AS Monaco vs Le Havre - Wissam Ben Yedder a cadrat cel putin un sut in 5 din cele 6 meciuri ca titular, bifand si o medie de 1.94 ocazii de gol per 90 de minute de joc, inclusiv cel putin un gol marcat in ultimele 5 meciuri pentru echipa sa. 

Bayern München vs Borussia Mönchengladbach - Leroy Sane si-a creat cel putin trei ocazii de gol in ultimele 8 meciuri si a reusit sa cadreze cel putin un sut in 5 din ultimele 6 partide.

Ajax vs PSV Eindhoven - Brian Brobbey este cel mai bun marcator al lui Ajax (13 goluri), si-a creat cele mai multe ocazii de gol (48) si a cadrat cele mai multe suturi (30), bifand cel putin unul in ultimele 4 runde.

Inter Milano vs Juventus - Lautaro Martinez si-a creat cel putin trei ocazii de gol si a reusit sa bifeze si minim un sut cadrat, in ultimele 5 meciuri. Acesta a reusit sa cadreze cel putin doua suturi in ultimele doua meciurile ale lui Inter, disputate in compania celor de la Juventus.

Tinand cont ca avem 10 meciuri la cote de peste 1.25, castigul ne este marit cu 29% cu functia ”COMBO UNIBOOST”, urmand ca biletul sa ajunga la o cota totala de aproximativ 39.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Athletic Bilbao vs Mallorca
Pronostic:
Inaki Williams 1+ suturi pe poarta
Cota
1.41
Newcastle United vs Luton
Pronostic:
Anthony Gordon 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Girona vs Real Sociedad
Pronostic:
Artem Dovbyk 1+ suturi pe poarta
Cota
1.00
Bochum vs Augsburg
Pronostic:
Kevin Stoger 1+ suturi pe poarta
Cota
1.54
Twente vs RKC Waalwijk
Pronostic:
Sem Steijn 1+ suturi pe poarta
Cota
1.35
Real Madrid vs Atletico Madrid
Pronostic:
Rodrygo 1+ suturi pe poarta
Cota
1.46
AS Monaco vs Le Havre
Pronostic:
Wissam Ben Yedder 1+ suturi pe poarta
Cota
1.30
Bayern Munchen vs Monchengladbach
Pronostic:
Leroy Sane 1+ suturi pe poarta
Cota
1.42
Ajax vs PSV
Pronostic:
Brian Brobbey 1+ suturi pe poarta
Cota
1.46
Inter Milano vs Juventus
Pronostic:
Lautaro Martinez 1+ suturi pe poarta
Cota
1.35
UNIBOOST vs 29%
Pronostic:
10 Selectii
Cota
1.29
Cota finala: 28.12
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro