Ponturi Pariuri Tenis Max Hans Rehberg vs Brandon Nakashima

BETANO

Avancronica de azi vine de de la Koblenz, turneu Challenger desfășurat hard indoor. Vedeți mai jos opțiunea de pariere pentru meciul Max Rehberg vs Brandon Nakashima. 

Max Hans Rehberg este un jucator din noua generație a tenisului german care a primit un wildcard pentru a participa la acest turneu. El participă in general la competiții de nivel ITF și are prezente rare chiar și la nivel Challenger. Max este încă un copil, iar rezultatele sale sunt modeste, el având puține partide disputate disputate în tenisul cu adevărat important. Momentan se află pe locul 553 ATP, iar cea mai bună clasare a fost 382. Aici a trecut de Brancaccio și Sanchis, jucători modești.

cota2.ro

Brandon Nakashima este un sportiv american de 22 ani, clasat pe locul 96 ATP. Începând cu anul 2021, la doar 19 ani, el a intrat în top 100 mondial după ce a câștigat turneele Challenger de la Brest și Quimper, dar si după prestații solide la nivel ATP. Brandon este bun pe toate suprafețele, dar preferă hardul, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic și foarte bine plasat. A reusit să câștige în luna septembrie 2022 primul turneu ATP al carierei, la San Diego, iar apoi să câștige turneul Next Gen Finals, varianta pentru tineri a Turneului Campionilor. Totuși, in 2023 a fost mult sub așteptări, Brandon neavând ascensiunea așteptată de toată lumea. Aici a trecut de Moro Canas și Krajinovic.

Chiar dacă nu a impresionat in 2023, Nakashima rămâne în opinia mea un jucător extrem de talentat, pe care îl revăd cât de curând in top 50. El a inceput bine anul, cu 13 victorii în 16 partide, titlu la Tenerife Challenger și evoluții in general bune. Rehberg este modest și nu ii dau nicio șansă în fata loviturilor lui Brandon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Max Hans Rehberg vs Brandon Nakashima
Pronostic:
Victorie Nakashima & sub 20.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 5.74
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro