Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.37

Superbet

Pentru biletul de sâmbătă am pregătit o rețetă de 3 meciuri, cu 2 pariuri în care vom merge pe mâna oaspeților, dar și cu un al 3-lea în care tot vizitatorii vor fi obiectul principal de atenție.

Ne uităm atent în SuperLigă, la meciul al 2-lea al zilei, apoi avem vizite în La Liga și Serie A, iar cota totală este una excelentă, care sare nivelul de 5,00.

cota2.ro

RAPID - OȚELUL (20:00) - Rapid a jucat prost în ambele meciuri din 2024, dar a reușit să obțină victoria de fiecare dată. Nebunia cu FCU Craiova, 4-3, și chinul cu Dinamo, 2-1, au ținut-o pe Rapid în cursa de urmărire a liderului FCSB, aflat acum la 11 puncte în față.

În vizită pe Giulești vine Oțelul Galați, o formație incomodă, complicată pentru orice adversar. În meciul tur, Rapid n-a reușit să spargă defensiva lui Dorinel Munteanu și s-a terminat 0-0. Dacă va dori să mai spere la obiectivul numit playoff, Oțelul e obligată să câștige în această seară. Gălățenii au 28 de puncte, iar Sepsi, ocupanta locului 6, are 33 de puncte. În 2024, Oțelul a terminat ambele partide la egalitate: 1-1 cu Voluntari și 0-0 cu Petrolul.

ALAVES - BARCELONA (19:30) - În teorie, Ianis Hagi primește vizita Barcelonei. În practică, mai mult ca sigur Ianis va bifa un nou meci pe banca de rezerve. Barcelona e abia pe locul 4 în La Liga, cu 47 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului Real Madrid. Cum Bilbao, 45 pct, e într-o formă foarte bună, Barcelona are nevoie să lege victoriile pentru a nu ieși din locurile de Liga Campionilor.

De cealaltă parte, Alaves a urcat până pe locul 11, cu 26 de puncte, după 3 victorii consecutive. Ianis Hagi are 4 meciuri consecutive de când nu evoluează nici măcar 1 minut în La Liga.

În tur, Barcelona a câștigat la limită, 2-1, iar tot Barcelona a fost câștigătoare și la ultima vizită la Alaves, victorie cu 1-0.

FROSINONE - AC MILAN (19:00) - AC Milan merge pe terenul lui Frosinone pentru o partidă care face parte din runda cu numărul 23 din Serie A. ”Diavolii” lui Pioli sunt pe locul 3, cu 46 de puncte, la 8 lungimi față de liderul Inter și la 7 puncte în spatele lui Juventus, formație aflată pe poziția secundă.

Frosinone are ca obiectiv menținerea în Serie A, iar lucrurile par în grafic în acest moment. Echipa e pe locul 14, cu 23 de puncte, la 5 lungimi în fața lui Cagliari, prima echipă aflată pe loc de retrogradare.

În meciul tur, Milan a câștigat cu 3-1 în fața lui Frosinone.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Oțelul Galați
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Oțelul
Cota
1.95
Alaves vs Barcelona
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.65
Frosinone vs AC Milan
Pronostic:
2
Cota
1.67
Cota finala: 5.37
Profit: 43.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro