Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Liverpool

BETANO

Luna februarie vine cu un meci extrem de tare în Premier League, într-un moment foarte important! Arsenal primește vizita lui Liverpool, azi, de la 18:30, iar ”tunarii”, în primul rând, au nevoie de un rezultat pozitiv.

Liverpool e lider în Premier League, cu 51 de puncte, apoi urmează City, cu 46 de puncte, dar și un meci în minus, iar Arsenal și Aston Villa, tot cu 46 de puncte, completează primele 4 locuri.

cota2.ro

Și spuneam că pare un meci mult mai important pentru Arsenal, asta neînsemnând că nu e tot un derby și pentru Liverpool, dar echipa lui Arteta are de recuperat puncte, asta după ce a închis anul 2023 într-un mod foarte prost!

  • În 2024, atât Liverpool cât și Arsenal și-au câștigat toate meciurile din campionat! ”Cormoranii” au bifat deja 3 succese în noul an, în timp ce Arsenal a legat două succese și ea, după o serie nefastă.

Apropo de anul 2023, cele două întâlniri directe din Premier League au adus două remize: 2-2 și 1-1, ambele fiind prinse pe Anfield. Ultimul duel direct din campionat de pe Emirates s-a terminat cu victoria lui Arsenal, scor 3-2. Totuși, Liverpool e cu moral bun după ultima vizită de la Londra, asta pentru că elevii lui Klopp au câștigat, 2-0, meciul din Cupa Angliei.

  • 12 faulturi a provocat Arsenal în ultima partidă cu Liverpool;
  • 11 faulturia a făcut Arsenal la ultimul meci de campionat de acasă contra lui Liverpool;
  • Ca medie de faulturi pe meci, Arsenal are doar 9,5 faulturi / meci în acest sezon, dar miza unui astfel de meci va ridica și nivelul de agresivitate. De regulă, Arsenal nu face faulturi în meciurile cu echipele mai mici pentru că e o echipă de posesie. E greu să faultezi dacă mingea e la tine. Acum, cu Liverpool, echipă care joacă și ea, ba chiar joacă și tare, am putea avea un meci cu intensitate sporită;
  • De altfel, așa cum arată statisticile meciurilor directe, se bagă ”materiale” de ambele părți când Arsenal și Liverpool se întâlnesc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Liverpool
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Arsenal
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro