Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Richard Gasquet

BETFAIR EXCHANGE

Începem avancronicile de la Marseille, turneu ATP desfășurat hard indoor, cu meciul dintre doi veterani ai circuitului, Roberto Bautista Agut și Richard Gasquet. Vedeți detalii despre jucători si propunerea mea de pariere.

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Crescut pe zgură, oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În ultimii ani doi ani are titlu la Kitzbuhel, pe zgură, finală la Mallorca, pe iarba, semifinale la Halle și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. In 2023 a jucat destul de puțin confruntându-se cu ceva privințe fizice insa chiar si așa are finala la Adelaide 2, semifinale la Halle si victorii cu Medvedev, Nakashima, Kokkinakis ori Rublev. Totuși, în ultima perioada a fost modest, iar aici vine după 3 înfrângeri consecutive fara set câștigat.

cota2.ro

Richard Gasquet a ajuns la 36 ani și a ieșit după numai puțin de 18 sezoane dintre cei buni 100 jucători ai lumii. În această perioadă el a câștigat numai putin de 15 turnee și a ajuns în 4 semifinale de mare șlem, de 3 ori la Wimbledon si o data la US Open. O carieră așadar extrem de bună pentru un jucător extrem de spectaculos care aduce aminte în multe momente de Federer. Chiar dacă odată cu trecerea anilor nivelul său a mai scăzut, Gasquet rămâne un jucător competitiv,iar anul trecut a câștigat turneul de la Auckland unde i-a invins pe Goffin, respectiv Norrie in finală. El a devenit insa extrem de inconstant, iar aici vine după o perioadă slabă, în care a reusit cu greu sa mai treacă de primul tur la nivel ATP. În sală se simte însă bine, iar recent are semifinale la Orleans Challenger.

Se întâlnesc doi dintre jucătorii buni ai circuitului în ultimele decenii, semifinalisti de GS, aflați însă pe finalul unor cariere frumoase. Bautista Agut l-a dominat pe Gasquet de-alungul anilor, însă acum niciunul dintre ei nu pare intr-o formă prea bună, fiind destul de imobili la retur. Suprafața de la Marseille favorizează mult jucătorul la serviciu,astfel că mă aștept la un meci fără prea multe break-uri între doi sportivi cu stiluri asemănătoare.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Roberto Bautista Agut vs Richard Gasquet
Pronostic:
peste 22.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro