Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Cagliari

Superbet

AS Roma primește vizita lui Cagliari azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru etapa a 23-a din Serie A. Va fi prilejul perfect pentru ca Daniele De Rossi, noul tehnicial al trupei din Capitală să forțeze a 3-a victorie consecutivă pe banca echipei pentru care a scris istorie din postura de jucător.

Înainte de fluierul de start, Roma e pe locul 6, cu 35 de puncte, iar un eventual succes ar mai sălta-o o poziție. Dincolo, Cagliari se luptă pentru salvare în acest sezon, locul 17, cu 18 puncte, la egalitate cu Verona și Empoli, echipe aflate pe poziții retrogradabile.

cota2.ro

  • Nu doar forma din acest sezon e diferită, dar și forma de moment! Roma are două victorii consecutive, în timp ce Cagliari abordează deplasarea de pe Olimpico după două înfrângeri la rând;
  • În tur, romanii n-au avut nicio emoție pe terenul lui Cagliari: succes cu 4-1, într-un meci în care gazdele au înscris în minutul 87 golul de onoare, din penalty.

De altfel, AS Roma domină istoria confruntărilor directe cu Cagliari, lucru normal ținând cont de diferența de calibru dintre cele două formații. La ultima vizită pe Olimpico Cagliari a cedat la limită, 0-1, în timp ce dacă mai dăm câteva sezoane înapoi vedem o nouă înfrângere a lui Cagliari la Roma, 2-3.

În istoria recentă, Cagliari a câștigat în 2021 cu AS Roma, pe teren propriu, scor 3-2.

  • În actuala stagiune, Roma are 7 victorii în fața propriilor fani, acolo unde a mai bifat 3 rezultate de egalitate și 1 înfrângere;
  • 24 de goluri a marcat Roma pe Olimpico în cele 11 meciuri disputate aici, perioadă în care a încasat doar 9 goluri;
  • Cagliari este printre cele mai slabe echipe la nivel de meciuri în deplasare! Din cele 11 partide jucate pe teren străin, Cagliari n-a câștigat niciuna, a terminat 3 meciuri la egalitate și a pierdut de 8 ori;
  • Mai mult, ”afară” Cagliari a înscris de doar 7 ori și a primit 20 de goluri.
  • Mai slabă decât Cagliari la nivelul jocurilor pe teren străin este doar Frosinone, care a strâns tot 3 puncte din 11 meciuri, fără nicio victorie, dar care a primit cu 5 goluri mai mult, 25.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AS Roma vs Cagliari
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro