Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.07

BETANO

Acest bilet de cota 4.07 este jucat in cadrul Proiectului ALL-IN ”4-4-2”, un proiect in care doresc sa leg trei bilete consecutiv castigatoare si sa ajung sa multiplic miza de inceput de aproximativ 32 de ori. Acesta este primul bilet din seria de trei, iar in cazul in care reusim sa-l bifam, mergem mai departe cu tot castigul acumulat pe ulmatorul bilet. Toate biletele din cadrul acestui proiect sunt plasate la BETANO!

IORDANIA - COREEA DE SUD

Son & Co. pornesc cu prima sansa in aceasta prima semifinala de la Cupa Asiei si au toate sansele sa ajunga in ultimul act, tinand cont ca intalnesc o nationala in fata careia nu a pierdut niciodata. Trupa lui Ammouta s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut in sferturile de finala, de Tadjikistan, in urma unui autogol semnat de fundasul Vahdat Khanonov, jucator in Iran, la Persepolis. De partea cealalta, formatia lui Klinsmann vine dupa doua calificari dramatice in optimi, respectiv sferturi de finala, acestia trimitand partidele in reprizele de prelungiri dupa ce au reusit egalarea dupa minutul 90+5, gratie reusitelor semnate de Cho Gue-Sung si Hwang Hee-Chan. Cele doua nationale s-au intalnit si in faza grupelor, duelul terminandu-se la egalitate, scor 2-2, dupa un meci dominat de sud-coreeni la aproape toate capitolele. Anticipez o calificare in finala a favoritilor, de ce nu, chiar in timp regulamentar. 

cota2.ro

BAYER LEVERKUSEN - STUTTGART

In sferturile Cupei Germaniei, liderul din Bundesliga primeste vizita echipei de pe locul trei, formatie care in ultimele doua runde de campionat a reusit sa puncteze de 8 ori. Bayer Leverkusen e cu gandul la derby-ul din week-end cu Bayern Munchen, meci extrem de important in economia primei pozitii. Xabi Alonso a declarat ca si cupa este un obiectiv pentru ”aspirine”, insa anticipez totusi cateva schimbari in primul 11, dorind odihnirea unor titulari importanti. Numai putin de 7 din ultimele 8 meciuri directe au produs goluri in ambele porti, deznodamant pe care il astept si in confruntarea de astazi, avand in vedere ca vorbim de echipele clasate pe pozitiile 2 si 3 la capitolul goluri marcate, in competitia interna. Mai mult decat atat, acestea ocupa locuri pe podium, atat la numarul de ocazii de gol per meci, cat si la numarul de suturi cadrate per meci, lucru care confirma si mai mult ca selectia aleasa este una mai mult decat perfecta.

MALLORCA - REAL SOCIEDAD

In mansa tur a primei semifinale din Cupa Regelui se intalnesc Mallorca si Real Sociedad, ocupantele locurilor 17, respectiv 6 in LaLiga. In ultima runda de campionat, Mallorca a fost demolata pe ”San Mames” de Ath. Bilbao, scor 0-4, in timp ce Real Sociedad a scos o remiza alba pe terenul fostului lider, Girona. Ultimul meci castigat de ”Bermellones” in fata ”bascilor”, dateaza din septembrie 2012, atunci cand Victor Casadesus, actual jucator la Atletic Escaldes, aducea toate punctele in contul formatiei antrenate la acea vreme de Joaquin Caparros. Dupa acel joc, cele doua formatii s-au intalnit de 10 ori, iar Real Sociedad s-a impus in 9 jocuri, unul dintre ele incheindu-se la egalitate. Real Sociedad are ca obiectiv castigarea acestui trofeu, pe care l-a ridicat deasupra capului in editia 2019/2020, in urma unei finale contra celor de la Athletic Bilbao, formatie care se dueleaza in cealalta semifinala cu trupa lui ”Cholo Simeone”, incheiata cu scorul de 1-0, gratie unui gol din penalty semnat de Oyarzabal. Ma astept ca oaspetii sa reuseasca sa puncteze, mai ales ca Mallorca detine o defensiva destul de nesigura. 

PLYMOUTH ARGYLE - LEEDS

Meci interesant in 16-imile FA CUP, acolo unde Plymouth si Leeds, doua formatii din Championship, se reintalnesc la 10 zile distanta pentru rejucare, dupa ce duelul de pe ”Elland Road” s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Gazdele ocupa locul 15 in competitia interna, insa in meciurile de pe teren propriu joaca absolut senzational, avand a treia cea mai buna ofensiva din Championship, intr-un astfel de clasament. Leeds ocupa locul trei in divizia secunda din Anglia, fiind la doar doua puncte de locul 2 ocupat de Southampton, loc ce asigura promovarea directa in Premier League. In ultima runda de campionat, ambele formatii au castigat la limita, in deplasare, scor 1-0, in compania celor de la Swansea, respectiv Bristol City. Formatia germanului Daniel Farke joaca destul de economicos in deplasare, bifand doar 20 de goluri marcate in cele 15 deplasari din intrecerea interna. De partea cealalta, Plymouth a marcat cel putin doua goluri in ultimele 8 meciuri de pe teren propriu, iar in 6 dintre ele a atins chiar borna de trei goluri marcate. Mai mult decat atat, in cele 14 meciuri jucate in fata propriilor fani, Plymouth a cadrat, in total, numai putin de 92 de suturi, iar in 12 dintre aceste meciuri a bifat cel putin 5 suturi cadrate. Personal, nu o vad bine pe Leeds in acest joc si tind sa cred ca echipa gazda o sa aiba un cuvant de spus. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iordania vs Coreea de Sud
Pronostic:
Coreea de Sud se califica + Coreea de Sud inscrie
Cota
1.33
Bayer Leverkusen vs Stuttgart
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.35
Mallorca vs Real Sociedad
Pronostic:
Real Sociedad inscrie
Cota
1.40
Plymouth Argyle vs Leeds
Pronostic:
Plymouth Argyle 4+ suturi pe poarta
Cota
1.62
Cota finala: 4.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro