Ponturi Pariuri Tenis Jiri Lehecka vs David Goffin

BETANO

Ultima partidă a zilei de la Marseille, turneu ATP desfășurat hard indoor, ii pune față în față pe Lehecka și Goffin, exponenții a două generații diferite. Vă propun un pronostic logic, la o cota extrem de bună.

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 22 ani, aflat pe locul 32 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar anul acesta a reușit să se impună în premieră la nivel ATP, impunându-se la Adelaide. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. Are victorii cu jucători de top din circuit precum Rublev, Auger Alliasime ori Korda.

cota2.ro

David Goffin este un jucător de 33 ani, momentan pe locul 134 ATP. El are în palmares 6 titluri ATP, însă ar fi putut avea o carieră mult mai bună dacă nu era măcinat de accidentări și probleme extra sportive. În perioada 2017-2019, el a cochetat cu top 10 ATP și era capabil să se lupte de la egal la egal cu absolut orice jucător din circuit. Extrem de elegant, cu lovituri variate, belgianul place publicului, aducând aminte în multe momente de Federer. Deși nu este foarte înalt, Goffin se simte bine pe toate suprafețele, serviciile sale cu mult efect fiind greu de returnat de adversari. Vine după un an slab în care a ieșit în premieră din top 100 și în care singurele performanțe notabile au fost titlul de Challenger-ul de la Ottignies și finală la Bergamo in sală.

Lehecka este un jucător pe val, iar anul acesta a câștigat 9 din cele 11 meciuri disputate, luându-i set lui Djokovic. Pe hard se simte bine, iar dacă va fi motivat poate fi chiar un candidat la cucerirea trofeului. Goffin este un sportiv bun, dar e departe de forma de altădată, fiind pe finalul carierei. Cred ca vom vedea un meci interesant, cu Lehecka câștigător după un meci disputat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jiri Lehecka vs David Goffin
Pronostic:
Jiri Lehecka & peste 19.5 game-uri
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: 9.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro