Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

Ziua de miercuri este destinată meciurilor din Cupă în mai multe țări importante din fotbalul European. Se joacă în Anglia, se joacă în Belgia, avem partide și în Olanda sau Franța.

Noi am ales două meciuri care ne vor dubla miza investită, iar pentru un joc așteptăm un 1 solist, iar de cealaltă parte suntem pe un pariu special, cu ochii pe loviturile de la colțul terenului.

cota2.ro

FEYENOORD - AZ ALKMAAR (22:00) - În Olanda avem meciuri din sferturile de finală ale Cupei, iar duelul dintre Feyenoord și Alkmaar o are pe deplin favorită pe gazda de pe De Kuip. Feyenoord a câștigat ultimele 4 dueluri directe cu Alkmaar, iar ultima întâlnire a avut loc chiar acum 3 zile, în campionat. Feyenoord s-a impus cu 1-0, în deplasare, același scor cu care câștigase și meciul tur, de pe teren propriu.

Feyenoord are cinci meciuri consecutive în 2024 fără să cunoască gustul eșecului: 3 victorii și 2 remize! Dincolo, Alkmaar traversează o perioadă proastă și a reușit doar un succes, și acela după penalty-uri, cu modesta Quick Boys! În rest, oaspeții de azi au 2 înfrângeri și 2 remize în jocurile din 2024.

  • Feyenoord ocupă locul 2 în Eredivise, cu 46 de puncte, dar are misiune imposibilă în lupta pentru titlu. Pe primul loc se află PSV, cu 56 de puncte, după 20 de etape;
  • Alkmaar e pe locul 4, cu 35 de puncte, iar obiectivul din acest sezon ar fi prezența în preliminariile Ligii Campionilor.

CLUB BRUGGE - ROYALE UNION SG (21:45) - Cupa Belgiei a ajuns la faza semifinalelor, tur ce presupune o calificare după două manșe! Astfel, Brugge va trebui să tragă tare pentru a-și valorifica avantajul terenului propriu într-o dublă care se anunță extrem de complicată împotriva celor de la Royale Union SG.

  • În campionat, Royale Union domină clar competiția: 58 de puncte în 24 de meciuri, cu Anderlecht, echipa de pe locul 2, la 48 de puncte. În Belgia se joacă tot după sistem playoff/playout.
  • Brugge e pe 3, cu 41 de puncte;
  • Înaintea duelului direct, Brugge a cedat în deplasarea de la Antwerp, scor 1-2, în timp ce Royale s-a impus în deplasarea de la Genk, scor 1-0.

La nivel de întâlniri directe, în acest sezon Royale i-a luat 4 puncte lui Brugge: victorie, acasă, 2-1, și egal în deplasare, 1-1.

  • 6, 13, 11 și 12. Așa arată numărul de cornere de la ultimele 4 dueluri directe dintre cele două echipe!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Feyenoord vs AZ Alkmaar
Pronostic:
1
Cota
1.40
Club Brugge vs Royale Union SG
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.53
Cota finala: 2.14
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro