Ponturi Pariuri Tenis Frances Tiafoe vs Alex Michelsen

UNIBET

Ne mutam la Dallas peste un meci foarte interesant intre compatrioții Tiafoe și Michelsen. Aveți mai jos avancronica. 

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 14 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature in sezonul de hard. 

cota2.ro

Alex Michelsen este un jucător american de doar 19 ani, momentan pe locul 75 ATP. El a intrat in competiția seniorilor de doar 2 ani, insă s-a făcut deja remarcat si are toate calitatile pentru a fi un viitor star al tenisului masculin. Michelsen a urcat peste 50p poziții in ierarhia ATP de la începutul anului 2023, iar la prima sa participare la un turneu ATP a ajuns in finală la Newport. Obișnuit cu circuitele Challenger si ITF, el a învins jucători pe care așa cum a declarat chiar el, ii idolatriza la tv, Isner ori Cressy. În 2023 are 5 finale la nivel Challenger si ITF, cucerind 3 titluri la Edmond ITF, Chicago Challenger și Knoxville și a participat la NextGen, turneul Campionilor destinat tinerilor. La AO l-a bătut pe Lehecka, fiind eliminat în turul 3.

Chiar dacă Tiafoe nu a fost la cel mai înalt nivel în ultima perioadă, îl vad în continuare favorit în fata compatriotului sau. Diferența de experiență este mare, iar Frances se mobilizează bine când joacă în fata propriilor suporteri, meciul contra unui compatriot atrăgând si orgolii. Michelsen este in creștere, însă are in continuare putine meciuri vs adversari de top. Merg pe Tiafoe cu un h.a mic.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Frances Tiafoe vs Alex Michelsen
Pronostic:
Tiafoe -2.5 game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro