Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Freiburg

BETANO

BORUSSIA DORTMUND - SC FREIBURG

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Signal Iduna Park”, Borussia Dormund primeste vizita celor de la SC Freiburg, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 21, din Bundesliga. 

Clasata in acest moment pe locul al 4-lea, vice-campioana editiei precedente a remizat in ultima runda pe terenul nou-promovatei Heidenheim, scor 0-0, in urma unui meci in care formatia gazda nu a sutat pe poarta, iar oaspetii au avut un gol anular de VAR. De partea cealalta, Freiburg vine dupa un esec pe propriul teren contra celor de la Stuttgart, scor 1-3, duel in care echipa antrenata de Christian Streich a jucat in inferioritate numerica numai putin de 72 de minute, dupa cartonasul rosu incasat de Merlin Rohl, in urma unei intrari extrem de dure asupra lui Maximilian Mittelstadt. Meciurile directe dintre Borussia Dortmund si Freiburg au fost mereu spectaculoase, dovada stau chiar ultimele 7 jocuri, in care s-au marcat numai putin de 32 de goluri. Ultima intalnire directa de pe ”Signal Iduna Park” s-a incheiat cu un succes categoric al formatiei gazda, scor 5-1, duel in care ”Breisgau-Brasilianer” au jucat cu un om mai putin inca din minutul 17, asta dupa ce Kiliann Sildillia a incasat doua cartonase galbene in decurs de doar doua minute. 

cota2.ro

Borussia Dortmund detine a 5-a cea mai buna ofensiva din campionat, cu numai putin de 40 goluri marcate, in timp ce Freiburg ocupa locul 12 la acest capitol, cu 26 de goluri marcate in aceasta editie. In 9 din ultimele 10 partide directe s-au marcat cel putin trei goluri, iar in ultimele trei confruntari jucate de cele doua formatii pe ”Signal Iduna Park”, s-au marcat numai putin de 16 goluri. Borussia Dortmund ataca foarte mult in jocurile de ”acasa”, acestia bifand o medie de 18.4 ocazii de gol per meci. Mai mult decat atat, in cele 10 meciuri jucate in fata propriilor fani, in acest sezon de Bundesliga, ”galben-negrii” au cadrat numai putin de 60 de suturi, reusind sa marcheze de 19 ori. In deplasarile acestei editii de campionat, Freiburg a incasat 20 de goluri si a permis adversarilor sa-si creeze, in medie, 16 ocazii de gol, inclusiv 43 de suturi cadrate. Astept un joc dominat de gazde pe plan ofensiv si incheiat cu multe reusite, majoritatea in dreptul favoritilor. Deasemenea, anticipez multe ocazii de gol si multe suturi cadrate de formatia lui Ein Terzic.

Pontul meu pentru meciul Borussia Dortmund - SC Freiburg este ”Borussia Dortmund marcheaza 2+ goluri & Borussia Dortmund 5+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Borussia Dortmund vs Freiburg
Pronostic:
Borussia Dortmund marcheaza 2+ goluri & Borussia Dortmund 5+ suturi pe poarta
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro