Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.92

Superbet

Ne apropiem de weekend, iar încăzlirea o facem, așa cum se cuvine, cu meciuri interesante programate în ziua de vineri. Pentru biletul nostru am ales două evenimente, iar de fiecare dată ne vom concentra atenția pe echipa gazdă.

Doi soliști, cu grad diferit de dificultate, dar în care ne punem speranțe multe pentru a ne multiplica de aproape 3 ori suma investită.

cota2.ro

UNIVERSITATEA CRAIOVA - U CLUJ (20:00) - Oltenii au prins din nou culoare în obraji după ce au reușit să câștige în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, meci care i-a salvat postul bulgarului Petev. În urma acestui succes, Univ. Craiova a urcat pe poziția a 4-a, cu 37 de puncte, la egalitate cu Farul, echipă care a remizat cu FCSB, 1-1.

În Bănie sosește U Cluj, formație care nu se regăsește deloc în această perioadă. ”Șepcile roșii” au ca obiectiv prezența în playoff, dar trupa lui Neluțu Sabău a pierdut de două ori în ultimele două etape, cu adversare care se luptă pentru evitarea retrogradării: Poli Iași și UTA.

  • În tur s-a terminat 1-1, după ce Nistor a reușit să înscrie împotriva fostei sale echipe și să aducă un punct pentru clujeni;
  • De la revenirea în SuperLigă, U Cluj n-a bătut-o niciodată pe Univ. Craiova. 2 remize pe Cluj Arena și 1 victorie la limită pentru Craiova, în Bănie, scor 1-0.

BORUSSIA DORTMUND - FREIBURG (21:30) - Etapa a 21-a din Bundesliga se deschide cu Borussia Dortmund vs. Freiburg, meci în care gazdele pornesc cu prima șansă. Dortmund a fost la un pas să ia titlul în sezonul trecut, dar ”galben-negrii” s-au prăbușit total în această stagiune. După 20 de meciuri, Dortmund e abia pe 4, cu 37 de puncte, la 15 puncte distanță de liderul Bayer Leverkusen! În aceste condiții, rămâne valabil doar obiectivul de a prinde un loc de Liga Campionilor!

Freiburg nu e o ”anonimă” în acest sezon, ci bate și ea la porțile unei cupe europene. Freiburg e pe 7, cu 28 de puncte, la doar 3 lungimi în spatele locului 6 care permite accesul în Conference League.

  • În meciul tur, Dortmund s-a impus la Freiburg, scor 4-2, dar cam toate duelurile directe vin la pachet cu multe goluri;
  • Ultima întâlnire cu Dortmund gazdă s-a terminat cu 5-1 pentru Borussia, în timp ce penultimul joc direct de pe Signal Iduna Park a adus tot același scor: 5-1.
  • De altfel, ultima dată când Dortmund ceda puncte pe teren propriu într-un meci cu Freiburg s-a petrecut în 2018, la o remiză 2-2. În rest, de atunci, Borussia Dortmund a câștigat de fiecare dată în fața propriilor fani duelurile cu Freiburg.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs U Cluj
Pronostic:
1
Cota
1.95
Borussia Dortmund vs Freiburg
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.92
Profit: 19.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro