Ponturi Pariuri Tenis Karolina Pliskova vs Sarra Errani

Fortuna

In ultima partidă a zilei de la Cluj-Napoca, avem meciul dintre Karolina Pliskova și Sarra Errani. Partida încheie tabloul sferturilor de finală de la Transylvania Open, iar mai jos vedeți avancronica și pronosticul.

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 31 ani, clasată pe locul 78 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian Open și Roland Garros. Pliskova vine după un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Cehoaica este o jucătoare puternică, bună pe toate suprafețele, însă preferă hard-ul și iarba, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar comite și foarte multe duble greșeli. Aici a jucat foarte bine si a trecut lejer de Kraus și Osorio Serrano.

cota2.ro

Sara Errani este o jucătoare din Italia de 36 ani, momentan pe locul 98 WTA. Fostă finalistă la Roland Garros în urmă cu 12 ani și câștigătoare a 9 turnee WTA în carieră, Sara se află la finalul unei cariere foarte bune în care a ajuns până pe locul 5 mondial. Odată cu trecerea anilor ea a început să joace în special în turnee de nivel mic, ITF și Challenger, având rezultate în continuare acceptabile. În 2023 are 2 finale, la București pe zgură când a pierdut cu Sharma și la Franqueses Del Valles pe hard, unde a pierdut cu Frech. Aici a trecut de McNally si Maria, de fiecare data din postura de outsider.

Pliskova mi se pare mare favorită la trofeu aici, în special datorită faptului că își domină fizic adversarele. Ea servește foarte bine, trimite mulți asa, iar în fata unor adversare scunde asa cum este Errani are un foarte mare avantaj. Ieri cu Osorio Serrano, o zguristă asemănătoare ca profil Sarei Errani, cehoaica a pierdut doar 3 game-uri și ma aștept la un scenariu asemănător și astăzi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Karolina Pliskova vs Sarra Errani
Pronostic:
Victorie Pliskova 2-0
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 6.24
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro