Ponturi Pariuri Fotbal Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen

BETANO

BAYER LEVERKUSEN - BAYERN MUNCHEN

In aceasta seara, de la ora 19:30, pe ”BayArena”, Bayer Leverkusen primeste vizita celor de la Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 21, din Bundesliga. 

Meciul dintre ”aspirine” si ”bavarezi” este unul extrem de important in economia titlului, avand in vedere ca acestea sunt clasate pe primele doua pozitii, diferenta dintre ele fiind doar de doua puncte. Formatia lui Xabi Alonso ocupa prima pozitie, iar in aceasta editie de campionat nu a cunoscut ”gustul” infrangerii, echipa sa bifand 16 victorii si 4 remize in cele 20 de runde. Bayer Leverkusen vine dupa succesul din sferturile de finala ale Cupei Germaniei, scor 3-2, in fata celor de la Stuttgart, echipa clasata pe pozitia a treia in Bundesliga. De partea cealalta, elevii lui Tuchel au avut mai mult timp de odihna inaintea acestui joc, deoarece nu au jucat la mijlocul saptamanii in Cupa, fiind eliminati rusinos in 16-imi de Saarbrucken, formatie care activeaza in liga a treia. In ultima runda de campionat, Bayern Munchen a invins-o pe Borussia Monchengladbach, scor 3-1, gratie reusitelor semnate de Pavlovic, Kane si De Light, asta dupa un meci in care au fost condusi cu 1-0. 

cota2.ro

Bayer Leverkusen si Bayern Munchen nu ocupa primele doua locuri in clasament, ci si la majoritatea capitolelor ofensive si nu numai. Acestea au cele mai bune ofensive si cele mai bune defensive din campionat, sunt echipele cu cele mai mari cifre atunci cand vorbim de ocazii mari de gol ratate, sunt cele mai ”ghinioniste” echipe, tinand cont ca, in total, au lovit barele adverse de 26 de ori, in acest sezon, au cele mai mari procentaje ale posesiei si sunt echipele cu cele mai mari medii de ocazii de gol per meci, suturi cadrate per meci, dribling-uri reusite per meci si cornere obtinute per meci. Numai putin de 13 din ultimele 15 meciuri directe au produs cel putin trei goluri, deznodamant intalnit si in jocul tur din aceasta editie, incheiat cu scorul de 2-2, confruntare in care s-au inregistrat numai putin de 29 de ocazii de gol, respectiv 14 suturi cadrate. 

Anticipez un joc destul de deschis, cu foarte multe faze de poarta si implicit goluri. Pe teren propriu, Bayer Leverkusen isi creeaza, in medie, 19.7 ocazii de gol si cadreaza in jur de 8.2 suturi, in timp ce Bayern Munchen, in partidele de pe teren strain, are o medie de 18.1 ocazii de gol, respectiv o medie de 6.3 suturi cadrate. Mai mult decat atat, 8 din cele 10 meciuri de pe teren propriu ale ”aspirinelor” au produs cel putin trei goluri, deznodamant intalnit si in 8 din cele 9 deplasari ale ”bavarezilor”

Pontul meu pentru meciul Bayer Leverkusen - Bayern Munchen este ”Peste 2.5 goluri + Peste 9.5 suturi pe poarta”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 2.5 goluri + Peste 9.5 suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro