Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.60

Superbet

După ce am intrat în weekend cu bilet câștigător, salvați de SuperAvantaj la Universitatea Craiova - U Cluj, acum ”asezonăm” două pariuri speciale pentru o cotă totală care ne duce tot spre valoarea de 3,00.

Suntem cu ochii pe SuperLigă, acolo unde CFR Cluj și Rapid se întâlnesc în derby-ul etapei, dar avem meci de titlu și în La Liga, pentru că Real Madrid și Girona au confruntare directă.

cota2.ro

REAL MADRID - GIRONA (19:30) - Emoțiile încep în Spania, la Madrid, acolo unde Real primește vizita celor de la Girona. În acest moment, Real e prima, cu 58 de puncte, în timp ce Girona e pe 2, cu 56 de puncte. În cazul unui succes al trupei de pe Santiago Bernabeu, atunci, cel mai probabil, trupa lui Ancelotti va avea drum lin către titlu. Dacă oaspeții strică socotelile, atunci rămâne o cursă nebună, în care s-ar putea implica și Barcelona, care are 50 de puncte și meci ușor cu Granada.

  • Atât Real cât și Girona vin după o rundă în care n-au reușit să câștige. Real a condus-o până în minutul 90+5 pe Atletico Madrid, dar a fost egalată și a ratat șansa de a se desprinde în fruntea ierarhiei;
  • Girona n-a putut să deblocheze deloc tabela în confruntarea cu Real Sociedad, 0-0;
  • În tur, Real n-a stat prea mult la discuții: victorie cu 3-0, într-un meci decis încă din prima repriză.

CFR CLUJ - RAPID (21:15) - În Gruia se joacă derby-ul rundei cu numărul 25 din SuperLigă: CFR vs. Rapid! Cele două echipe au 42 de puncte și sunt principalele urmăritoare ale liderului FCSB, aflat la cota 51. Cu 9 puncte în spate, CFR și Rapid nu-și permit pași greșiți, asta pentru a nu rămâne și mai mult în spate, într-o etapă în care FCSB joacă acasă cu Sepsi.

În meciul tur, Rapid a câștigat cu 3-1, în Giulești, dar ultimul meci direct s-a terminat la egalitate, 0-0, în Cupa României, partidă în urma căreia giuleștenii au fost eliminați din competiție.

Cum duelul e condimentat și de faptul că Adrian Mutu, fostul antrenor al Rapidului, e acum pe banca ardelenilor, cu siguranță că vom avea parte de un duel extrem de încins la nivelul gazonului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Rapid
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi CFR Cluj
Cota
1.70
Real Madrid vs Girona
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.53
Cota finala: 2.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro