Biletul Zilei format din 8 meciuri la cota 9.55

BETANO

Ultima zi din aceasta saptamana ne aduce o oferta excelenta, cu multe ”derby-uri” si multe dueluri dezechilibrate. Pentru azi am ales sa mizez pe un bilet format din 8 meciuri, la o cota foarte buna si cu sanse reale de reusita.

FCSB e mare favorita in duelul cu Sepsi si ma astept la un joc bun din partea lor si un rezultat pe masura, care sa refaca distanta de 9 puncte dintre acestia si Rapid. ”Ros-albastrii” s-au impus in ultimele 5 confruntari directe, iar in aceasta seara sunt sanse mari sa mareasca aceasta serie. Mizez pe cel putin o repriza castigata de favoriti.

cota2.ro

Stuttgart are un sezon excelent, iar targetul acestora este bifarea unui loc de UEFA Champions League la finalul sezonului. Cu 8 goluri marcate in ultimele doua etape, Stuttgart promite reusite si astazi, mai ales ca intalnesc echipa de pe penultimul loc, formatie care a incasat 17 goluri in cele 10 deplasari din acest sezon. In ultimele doua confruntari directe, Stuttgart a iesit castigatoare, marcand, in total, numai putin de 7 goluri.

Fenerbahce e mare favorita in jocul cu Alanyaspor si anticipez un succes clar al acestora, avand in vedere ca adversarii au aratat destul de slab in deplasare, in aceasta editie de campionat. Fenerbahce a marcat 36 de goluri in cele 12 meciuri de pe teren propriu, iar in jocul de azi au toate sansele sa-si atinga din nou borna de 3 goluri per meci. 

Barcelona se poate apropia la trei puncte de locul doi, dupa esecul usturator suferit de Girona pe ”Bernabeu”, daca vor reusi sa treaca de Granada, formatie aflata pe locul 19, cu doar 12 puncte bifate in 23 de runde. Desi ultimele trei confruntari s-au incheiat la egalitate, consider ca diferenta dintre cele doua cluburi este imensa, iar un succes clar al gazdelor pare cel mai logic deznodamant. 

PAOK si AEK Atena, ocupantele primelor doua locuri in ierarhia din Grecia, se intalnesc in aceasta seara, in al doilea duel direct din acest sezon, primul fiind incheiat cu succesul ”Dikefalos”, scor 2-0. Meciurile dintre cele doua formatii au fost mereu dure si s-au incheiat cu multe avertismente, lucru pe care il astept si azi. Anticipez cel putin doua cartonase incasate de fiecare formatie.

Sevilla nu a scapat deloc de grijile retrogradarii, iar fiecare punct pus in joc este extrem de important, mai ales in jocurile precum cel de diseara, contra celor de la Atletico Madrid, echipa clasata pe locul 4 in acest moment. Cele doua formatii s-au intalnit in urma cu doua saptamani, iar intrarile dure si cartonasele au fost in numar foarte mare, lucru intalnit in majoritatea duelurilor directe. Anticipez si azi un meci cu multe galbene!

Aston Villa primeste azi vizita celor de la Manchester United, intr-un meci foarte important in economia locurilor pentru cupele europene. Cel putin patru goluri s-au marcat in 5 din ultimele 6 meciuri directe, iar azi astept un nou meci cu multe goluri, tinand cont de forma buna a oaspetilor, dar si de criza de rezultate in care a intrat formatie lui Unai Emery. Varianta ”GG sau 3+” pare o alegere mai mult decat perfecta.

Ajax a trecut peste rezultatele slabe din debutul sezonului, iar in acest moment tinteste un loc de UEFA Champions League. Ajax a castigat ultimele 9 confruntari directe, iar media de goluri din aceste confruntari a fost foarte ridicata. In ultimele patru meciuri s-au marcat cel putin 5 goluri, iar azi sunt toate sansele ca tabela sa se modifice de cel putin trei - patru ori. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Sepsi
Pronostic:
FCSB castiga minim o repriza
Cota
1.37
Stuttgart vs Mainz
Pronostic:
Stuttgart castiga minim o repriza
Cota
1.30
Fenerbahce vs Alanyaspor
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.31
FC Barcelona vs Granada
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.30
PAOK vs AEK Atena
Pronostic:
Ambele echipe sa primeasca 2+ cartonase
Cota
1.36
Sevilla vs Atletico Madrid
Pronostic:
Ambele echipe sa primeasca 2+ cartonase
Cota
1.38
Aston Villa vs Manchester United
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.31
Heerenveen vs Ajax
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.28
Cota finala: 9.55
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro