Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Karolina Pliskova

BETFAIR EXCHANGE

Am ajuns și la ziua finalei de la Transylvania Open, iar oponente vor fi Ana Bogdan și Karolina Pliskova. Vedeți mai jos avancronica și propunerea de pariere.

Ana Bogdan este o jucătoare de 30 ani din România, aflată pe locul 65 WTA. Ea a explodat târziu în carieră și a progresat mult in ultimii 3 ani ajungând la un moment dat chiar printre primele 40 jucătoare din lume. Ana are performanțe notabile pe toate suprafețele, are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și titluri la Challenger-urile de la Iași și Parma pe zgura, respectiv turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon în sală. Jucătoarea noastră servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare ofensivă. In 2023 are optimi la Dubai, optimi la Eastbourne, tur 3 la Wimbledon, titluri la Iași și Parma. Pentru a ajunge in finală a trecut pe rând de Parks, Andreeva, Rus și Jaqueline Cristian.

cota2.ro

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 31 ani, clasată pe locul 78 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian Open și Roland Garros. Pliskova vine după un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Cehoaica este o jucătoare puternică, bună pe toate suprafețele, însă preferă hard-ul și iarba, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar comite și foarte multe duble greșeli. Aici a jucat foarte bine si a trecut lejer de Kraus, Osorio Serrano, Errani și Dart. Nu a pierdut set și a avut procentaje ridicate cu primul serviciu.

Oricât de mult mi-as dori sa o vad pe Ana Bogdan câștigând primul titlu de acest nivel din carieră, ii dau șanse mici contra Karolinei Pliskova. După 2 partide consecutive de peste 3 ore, nu știu câte resurse mai are Ana sa ducă acest meci la nivel înalt. Pliskova a arătat extrem de bine toată săptămâna, si-a dominat copios adversarele cu serviciu și o vad mare favorită la trofeu. Merg pe o victorie scurtă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ana Bogdan vs Karolina Pliskova
Pronostic:
Victorie Pliskova 2-0
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 9.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro