Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

Superbet

Magdalena Frech și Victoria Azarenka se înfruntă astăzi în primul tur al turneului WTA de la Doha, Qatar. Poloneza Magdalena Frech traversează cel mai bun moment al carierei. A urcat până pe locul 51 în clasamentul WTA și tocmai și-a îmbunătățit performanța în turneele de Grand Slam. La Australian Open 2024 a ajuns până în optimile de finală, eliminată de Coco Gauff. Frech s-a acomodat deja cu hardul din Doha. A jucat două tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal. Au fost meciuri cu adversare complicate, Maria Timofeeva și Kamilla Rakhimova. Ultimul a fost tranșat lejer, 6-2, 6-2. 

Victoria Azarenka s-a oprit tot în optimile de finală la Australian Open, învinsă de revelația Dayana Yastremska, scor 6-7(8), 4-6. Ajunsă la 34 de ani, jucătoarea din Belarus nu a mai cucerit un turneu din august 2020, de la Cincinnati. Vika n-a mai participat la nicio competiție după eșecul suferit la Melbourne.

cota2.ro

• Magdalena Frech și Victoria Azarenka nu s-au înfruntat niciodată într-un meci oficial

• 18 ași a servit Magdalena Frech în cele 7 meciuri jucate în anul 2024. 

• Frech a câștigat 36.1% dintre gameurile de retur din anul 2024. Azarenka are un procentaj mai scăzut, 33%

• Frech are o frecvență bună a primului serviciu anul acesta, 67.8%. Azarenka a pus prima minge în teren în 61.9% din cazuri.

Pe Superbet, cota pentru handicap +6.5 game-uri Magdalena Frech este @1.28. 

--------------------------

Iga Swiatek și Sorana Cîrstea se înfruntă astăzi, după ora 18:00, în șaisprezecimile turneului de la Doha. Liderul mondial Iga Swiatek trebuie să uite dezamăgirea de la Australian Open, când a fost eliminată în șaisprezecimile de finală de Linda Noskova. Jucătoarea din Polonia revine acum într-un loc cu amintiri frumoase. Swiatek a cucerit competiția de la Doha în 2022 și 2023. E obligată să își apere cele 500 de puncte. Aryna Sabalenka s-a apropiat periculos în fruntea ierarhiei și ar putea să îi fure prima poziție în luna martie. 

Sorana Cîrstea a avut un program infernal în perioada recentă. Eliminată vineri seară în sferturile de la Abu Dhabi, 2-6, 0-6 în fața Dariei Kasatkina, a fost nevoită să zboare imediat către Doha. Duminică a debutat pe tabloul principal de aici și a trecut de Sloane Stephens, jucătoare intrată într-un con de umbră. Dacă Swiatek e campioana en-titre de la Doha, sportiva din România părăsea competiția încă din faza calificărilor anul trecut. 

• Iga Swiatek a câștigat ambele meciuri disputate împotriva Soranei Cîrstea

• cea mai recentă înfruntare directă a avut loc la Indian Wells, anul trecut. Swiatek a câștigat clar, scor 6-2, 6-3

• Swiatek a câștigat 6 dintre cele 7 meciuri disputate în anul 2024. În 4 dintre ele nu a cedat set

• Cîrstea nu traversează cel mai bun moment al carierei, 8 înfrângeri în ultimele 11 meciuri

• Iga Swiatek are niște statistici înspăimântătoare pentru adversare în 2024. A câștigat 81.9% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu. Sorana are un procentaj de 73%

• Swiatek a fructificat 47.4% dintre oportunitățile de break obținute în anul 2024.

Pe Superbet, cota pentru Sorana Cîrstea NU câștigă niciun set este @1.28. 

----------------------------

FC Arouca și FC Porto se înfruntă astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 21 a primei ligi din Portugalia. Arouca și-a atins potențialul maxim ținând cont de valoarea lotului și de plecările în ultimele două perioade de mercato. Formația pregătită din noiembrie 2023 de Daniel Sousa, antrenor de 39 de ani, din noua generație, ocupă locul 8 în campionat. E departe de cupele europene, o misiune imposibilă. Are doar 5 puncte avans față de zona retrogradării. 

FC Porto a rămas în spatele celor două mari rivale în acest sezon. Elevii lui Sergio Conceicao pot profita de pasul greșit făcut aseară de Benfica și pot ajunge la 4 puncte în spatele liderului. Antrenorul portughez poate, în sfârșit, să alinieze o formulă apropiată de cea standard. Fotbaliștii plecați la Cupa Africii și la Cupa Asiei s-au întors la lot, în frunte cu atacantul iranian Mehdi Taremi. 

• FC Porto are cea mai bună defensivă din campionat, doar 13 goluri primite în 20 de runde. Arouca a încasat 27

• FC Porto a câștigat toate cele 6 deplasări jucate în istorie pe terenul lui Arouca

• 61.6% este posesia medie a lui Porto în acest sezon, cea mai ridicată din Portugalia. Arouca are o medie de 51.1%

• 7.50 cornere/meci a obținut FC Porto în acest sezon. Arouca are o medie net inferioară, 4.00 lovituri de la colțul terenului/partidă

• 257.10 milioane de euro valorează lotul lui FC Porto. Cel al lui Arouca este cotat la 24.8 milioane.

Pe Superbet, cota pentru Porto câștigă oricare repriză este @1.22. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Magdalena Frech vs Viktoria Azarenca
Pronostic:
Frech +6.5 handicap game-uri
Cota
1.28
Iga Swiatek vs Sorana Cîrstea
Pronostic:
Sorana NU câștigă set
Cota
1.28
Arouca vs FC Porto
Pronostic:
Porto minim o repriă
Cota
1.22
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro