Ponturi Pariuri Tenis Hubert Hurkacz vs Jiri Lehecka

BETANO

Ultimul meci al zilei pe suprafața ultrarapidă de la Rotterdam ii aduce față în față pe Hubert Hurkacz și Jiri Lehecka. Aveți in cele ce urmează avancronica meciului și pronosticul propus.

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 8 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 8 titluri ATP câștigate, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. 2023 a fost bun, cu titluri la Marseille si Shanghai și performante bune la majoritatea turneelor la care a participat. A început anul cu sferturi la AO pierzând dramatic cu Medvedev.

cota2.ro

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 22 ani, aflat pe locul 32 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar anul acesta a reușit să se impună în premieră la nivel ATP, impunându-se la Adelaide. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. Are victorii cu jucători de top din circuit precum Rublev, Auger Alliasime ori Korda. Vine aici după o înfrângere surprinzătoare cu Rinderknech la Marseille.

Dacă este concentrat, în sală, Hurkacz poate bate fără probleme absolut orice adversar din circuit, fiind aproape imposibil să îi faci break. Suprafața de la Rotterdam este ultrarapidă și îl avantajează, însă Lehecka este un adversar periculos și sunt convins că vom avea un meci lung. Hubert este jucătorul cu cei mai mulți ași în 2023, însă nici Lehecka nu stă rău la acest capitol, astfel că linia de ași, chiar dacă este sus, pare ușor de atins.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hubert Hurkacz vs Jiri Lehecka
Pronostic:
19 + asi
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro