Ponturi Pariuri Tenis Yusuf Qaed vs Fabio Fognini

Casa Pariurilor

Italianul Fabio Fognini (103 ATP) îl înfruntă pe Yusuf Qaed (fără clasament) în șaisprezecimile turneului Challenger de la Manama, Bahrain. Fabio Fognini este unul dintre nonconformiștii circuitului masculin, un talent imens, cu lovituri de generic. Ieșit din prima sută mondială și ajuns la 36 de ani, italianul pare să își trăiască viața. A renunțat la turneele majore și participă în turnee Challanger, în destinații exotice. Programul i-a fost influențat și de mici accidentări. În 2024, Fabio a participat doar la o competiție din Spania, la Tenerife. A obținut o victorie în fața francezului Martineau, apoi a fost eliminat. Fognini este cap de serie numărul 2 în Bahrain. 

Yusuf Qaed (29 de ani) are o traiectorie inedită în sport. S-a lansat în padel, fiind unul dintre jucătorii de top ai Bahrainului, apoi a făcut pasul spre tenis. În 2017 a ajuns pe locul 1644 ATP, cea mai bună clasare obținută vreodată de cineva din țara lui în tenis. La profesioniști, Qaed a participat până acum doar în disputele de Cupa Davis și la turneele locale, primind de fiecare dată câte un wildcard. Este cazul și acum, fiind invitat pe tabloul principal la Manama. În ultimii ani, Yusuf a renunțat să participe la competiții și a devenit antrenor. Atât în tenis, cât și în padel!

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului Fabio Fognini - Yusuf Qaed:

• ultimul meci jucat de Yusuf Qaed în circuit a fost anul trecut, tot la Manama. Pierdea fără drept de apel în fața polonezului Michalski, scor 1-6, 3-6

• în 2021, tot la Manama, în precedenta apariție, Qaed era învins de grecul Pervolarakis, sor 4-6, 0-6

• Yusuf Qaed a pierdut 33 dintre cele 44 de meciuri jucate pentru Bahrain în Cupa Davis

• în scurta carieră de tenismen, Yusuf Qaed a pierdut 3 meciuri fără să câștige game, 0-6, 0-6

• 9 a fost cel mai bun loc ocupat de Fabio Fognini în ierarhia ATP, în iulie 2019

• 9 turnee ATP a cucerit Fabio Fognini în carieră

• 14 victorii are Fabio Fognini în carieră împotriva a foști lideri mondiali (2 cu Hewitt, 5 cu Murray, 1 cu Moya, 1 cu Safin, 4 cu Nadal și 1 cu Medvedev).

Din punctul meu de vedere, dacă Fognini tratează meciul cu seriozitate, ar putea să-l ciomăgească 6-0/6-0 fără discuții, dar mi-a atras atenția o cotă de 1.65 pentru Qaed să NU câștige primul game la serviciu...ar trebui să fie bifată fără emoții și voi încerca și cota de 3.05 disponibilă în Casa Pariurilor pentru SUB 14.5 game-uri în meci...în traducere liberă, să nu câștige jucătorul de padel mai mult de 2 game-uri.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Yusuf Qaed vs Fabio Fognini
Pronostic:
Qaed să NU câștige primul game la serviciu
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro