Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.27

Superbet

Gata, prieteni! A venit vremea pentru UEFA Champions League în 2024! Azi încep optimile sau, cum ar spune specialiștii, fazele în care echipele mari se activează cu adevărat.

Manchester City și Real Madrid, două dintre favoritele clasice din ultimele sezoane pentru a câștiga Liga, deschid balul cu meciuri diferite la nivelul gradului de dificultate.

cota2.ro

COPENHAGA - MANCHESTER CITY (22:00) - Manchester City, deținătoarea trofeului, a scăpat de numele complicate la tragerea la sorți pentru optimi și pare că are drum liber către sferturile Ligii. Danezii de la Copenhaga deja și-au depășit statutul cu această calificare, iar diferența de forță, mai ales în dublă manșă, înclină aproape total balanța către echipa lui Pep Guardiola.

Mai mult, Manchester City e în acea perioadă a anului în care face pasul decisiv spre titlu în Premier League, cu o accelerare puternică: 6 victorii consecutive în campionat + 2 victorii în Cupa Angliei = procentaj de 100% pentru ”cetățeni” în final de 2023 și început de 2024.

  • Pentru că avem o cotă ”subțire” pentru 2 solist, am decis să adăugăm și goluri în pariul pe succesul lui City;
  • De reținut că Guardiola are la dispoziție absolut tot lotul! Nici măcar un accidentat, după ce De Bruyne și Haaland au reintrat la capacitate maximă în programul echipei în ultima perioadă.

RB LEIPZIG - REAL MADRID (22:00) - Dacă în Danemarca situația pare să fie clară de la început, în Germania va fi o bătălie mult mai palpitantă între Leipzig și Real Madrid. ”Galacticii” sunt într-o formă bună, dar liniștea madrilenilor a fost tulburată de accidentarea lui Jude Bellingham: mijlocașul a suferit o entorsă în meciul cu Girona, unde a marcat două goluri, și va reveni abia la meciul retur cu Leipzig.

  • Înaintea meciului direct, Leipzig s-a încurcat la Augsburg, doar 2-2, iar nemții încă nu-și revin din acest start complet ratat de 2024;
  • 3 înfrângeri, 1 victorie și 1 remiză - așa arată bilanțul lui Leipzig în noul an, iar forma modestă a aruncat echipa pe locul 5, în afara locurilor de Liga Campionilor;
  • De cealaltă parte, Real Madrid a pulverizat-o pe Girona, scor 4-0, și s-a distanțat în lupta pentru titlu din La Liga;
  • Succesul madrilenilor din campionat și distanța față de urmăritoare îi pot permite lui Ancelotti să pregătească mult mai bine traseul din Liga Campionilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Copenhaga vs Manchester City
Pronostic:
2 & Peste 1,5 goluri
Cota
1.40
RB Leipzig vs Real Madrid
Pronostic:
X2 & Peste 1,5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 2.27
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro