Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Leicester și Sheffield Wednesday se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 32 din Championship. Așa cum era firesc ținând cont de valoarea lotului, cea mai ridicată din istoria Championship, Leicester defilează în drumul spre promovare. „Vulpile” sunt primele în clasament și au un avans de 11 puncte față de urmăritoarea Southampton. Antrenorul Enzo Maresca are multe motive de bucurie. Și-a recuperat toți fotbaliștii absenți, cu excepția lui Ndidi. Nigerianul se reface după o accidentare musculară. 

Sheffield Wednesday a promovat în liga secundă în vară și va avea nevoie de un miracol pentru a se salva de la retrogradare. Ocupă în acest moment penultima poziție, cu doar 26 de puncte obținute în 31 de partide disputate. Din luna octombrie, echipa este antrenată de neamțul Danny Rohl, manager în vârstă de doar 34 de ani. 

cota2.ro

• Leicester are cel mai bun atac din Championship, 66 de goluri înscrise, dar și cea mai bună apărare, doar 24 încasate

• Sheffield Wed are cea mai slabă ofensivă din campionat, 24 de goluri marcate

• Leicester a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu. Golaverajul în această serie este 22-5

• Sheffield Wed a primit câte 4 goluri în ultimele 3 deplasări: 1-4 cu Coventry, 0-4 cu Huddersfield și 0-4 cu Southampton

• 62.4% este posesia medie a lui Leicester în acest sezon. Sheffield Wed are o medie de 43.8%

• Leicester este cea mai eficientă formație din Championship. A transformat în goluri 13% dintre ocaziile create.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Leicester este @1.30.

--------------------------

Dumbarton FC și Spartans FC se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 21 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Scoției. Dumbarton este un club semi-profesionist cu o istorie de 151 de ani. A fost în elita fotbalului scoțian în secolul 19, apoi s-a scufundat în ligile inferioare. Deține și un record inedit, fiind prima echipă care a terminat pe primul loc în fiecare din primele 4 eșaloane ale Scoției. Dumbarton este într-un regres contant în ultimii ani. În 2018 evolua în liga secundă. Acum, antrenorul Stephen Farrell caută revenirea în liga a treia. Nu e departe de obiectiv. Gazdele de astăzi ocupă locul 4, unul de play-off, cu 35 de puncte. 

Și Spartans e pe loc de play-off, poziția a 3-a, cu un punct în plus față de adversara de astăzi. Clubul a fost înființat în 1951 și ar fi trebuit să fie format doar din absolvenți ai Universității din Edinburgh. Între timp, lucrurile s-au schimbat și porțile s-au deschis pentru toată lumea. „Spartanii” pregătiți de Douglas Samuel sunt la primul sezon în al patrulea eșalon!

• singurul meci direct din istorie jucat pe terenul lui Dumbarton s-a încheiat 1-1, în august 2023

• 2.9 e media golurilor în meciurile lui Dumbarton din acest sezon. În cele ale lui Spartans, media e de 2.8 reușite/partidă

• ultimele 4 meciuri jucate de Dumbarton pe teren propriu au fost GG

• Spartans dă unul dintre golgeterii campionatului. Blair Henderson a marcat 13 goluri în actuala stagiune

• Spartans a marcat în 14 din ultimele 15 deplasări.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Dumbarton - Spartans este @1.53.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Sheffield Wednesday
Pronostic:
1
Cota
1.30
Dumbarton vs Spartans FC
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.53
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro