Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

RB LEIPZIG - REAL MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Red Bull Arena”, RB Leipzig primeste vizita celor de la Real Marid, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League.

Desi s-au aflat intr-o grupa cu cei de la Manchester City pe care acestia au dominat-o autoritar, ”taurii” au reusit sa bifeze pozitia a doua fara niciun fel de emotii, bifand victorii pe linie in fata contra-candidatelor la aceasta pozitie: Young Boys si Steaua Rosie. Leipzig a bifat doar un singur succes in 2024, 2-0 contra celor de la Union Berlin, asta desi au facut bune, in special pe propriul teren. Tehnicianul Marco Rose poate alinia un prim 11 ideal in aceasta seara tinand cont ca nu are probleme de efectiv si e foarte probabil sa apeleze la formula cu doi atacanti, chiar daca intalnesc cea mai titrata echipa din competitie. De partea cealalta, Real Madrid incepe aceste faze eliminatorii din UEFA Champions League cu un moral excelent, dupa succesul categoric in fata celor de la Girona, contra-candidata la titlu in LaLiga, din acest sezon. ”Los Blancos” au spulberat Napoli, Braga si Union Berlin in grupa din acest sezon european, bifand maximum de puncte si o medie de 2.66 goluri marcate per meci. Totusi, Ancelotti are motive de ingrijorare inaintea acestui joc deoarece Bellingham s-a accidentat in partida din week-end si din ce am inteles o sa stea pe bara in jur de 3-4 saptamani. Pe lista accidentatilor se afla Rudiger, Alaba, Militao si Courtois, alti 4 jucatori extrem de importanti in compartimentul defensiv. RB Leipzig si Real Madrid s-au intalnit in sezonul trecut, in faza grupelor din UEFA Champions League, iar cele doua si-au impartit victoriile. Germanii s-au impus pe ”Red Bull Arena” cu scorul de 3-2, in timp ce spaniolii au castigat pe ”Santiago Bernabeu” cu scorul de 2-0.

cota2.ro

Vinicius Jr este cel mai bun jucator din lume conform spuselor lui Ancelotti de la conferinta de presa din week-end, lucru poate putin exagerat tinand cont de cifrele altor jucatori din fotbalul mondial, precum Haaland sau Mbappe. Totusi, ”wingerul” brazilian a demonstat de nenumarate ori ca este o ”piesa” esentiala in acest ”masinarie” de castigat trofee, numita Real Madrid. In cele 8 meciuri ca titular de la revenirea pe gazon dupa accidentarea suferita la mijlocul lunii noiembrie, brazilianul a reusit sa bifeze 34 de ocazii de gol, respectiv 17 suturi cadrate. Deasemenea, in cele doua meciuri contra lui RB Leipzig, din edtia precedenta, Vini a cadrat patru suturi, trei dintre ele la duelul disputat in Germania

RB Leipzig are cifre foarte bune in acest sezon, pe propriul teren, acolo unde a pierdut doar in fata celor de la Manchester City (1-3; UCL), Eintracht Frankfurt (0-1; BUN) si Bayer Leverkusen (2-3; BUN). In ultimele 10 meciuri din toate competitiile, disputate pe ”Red Bull Arena”, RB Leipzig si-a creat numai putin de 198 de ocazii de gol, reusind sa cadreze aproximativ 74 de suturi. ”Taurii” au facut un joc excelent si in partida directa din sezonul trecut, disputata in Germania, atunci cand au reusit sa-si creeze 14 ocazii de gol si sa cadreze 6 suturi. Nu e exclus sa avem un deznodamant asemanator, tinand cont de problemele de efectiv ale Realului, din compartimentul defensiv. 

Pontul meu pentru acest meci este ”Vinicius Jr 1+ suturi pe poarta & RB Leipzig 4+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.28, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
RB Leipzig vs Real Madrid
Pronostic:
Vinicius Jr 1+ suturi pe poarta & RB Leipzig 4+ suturi pe poarta
Cota
2.28
Cota finala: 2.28
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro