Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

Plymouth Argyle și Coventry City se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 32 din Championship. Plymouth Argyle a promovat vara trecută din postura de câștigătoare a League One. S-au descurcat onorabil și în prima parte a actualei stagiuni, locul 15, cu 7 puncte peste zona retrogradării. Meritele principale le are antrenorul Steven Schumacher, cel care a implementat un stil ultraofensiv. Ideile lui au atras atenția mai multor cluburi importante, iar în decembrie a făcut pasul la Stoke. Plymouth a ales un manager care să îi ducă munca mai departe, pe Ian Foster. 

Coventry se gândește la promovarea în Premier League. Ar fi o revenire după 24 de ani! Oaspeții de astăzi sunt antrenați de Mark Robins, în funcție din 2017. Este omul care a adus echipa în Championship, iar fanii își pun sperențele în el pentru o nouă ascensiune. Coventry este pe locul 8 în acest moment. Are 47 de puncte, unul sub zona play-off-ului.

cota2.ro

• ultimele 7 meciuri jucate de Plymouth pe teren propriu au fost GG

• și ultimele 4 deplasări ale lui Coventry au fost GG

• în 21 dintre cele 30 de meciuri jucate de Plymouth în Championship s-au marcat peste 2.5 goluri

• Plymouth dă al doilea golgeter din Championship. Morgan Whittaker a marcat 16 goluri și a oferit 7 pase decisive

• Plymouth și Coventry au medii identice în ceea ce privește ocaziile de gol create în acest sezon, 13.68/meci. Sunt în top 6 în Championship la acest aspect.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Plymouth - Coventry este @1.35.

---------------------------

Rangers și Ross County se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 20 din prima ligă a Scoției. Glasgow Rangers și-a revenit după un sezon în care a stat în umbra rivalei Celtic. Instalarea antrenorului Philippe Clement s-a dovedit inspirată. Belgianul a adus un stil proaspăt, ofensiv, atipic pentru fotbalul scoțian. Rangers a avut o jumătate perfectă de stagiune. A câștigat o grupă complicată în Europa League, cu Sparta Praga, Betis și Aris Limassol. În campionat a acumulat 58 de puncte. Este la 3 lungimi în spatele lui Celtic, dar având meciul de astăzi restant. 

Revenită pe prima scenă în 2019, Ross County va avea de tras serios pentru menținere. Ocupă în acest moment penultima poziție, cu 19 puncte obținute în 23 de runde. Săptămâna trecută a avut loc o schimbare la nivelul băncii tehnice, imediat după umilința cu Motherwell, scor 0-5. Don Cowie, fără nimic impresionant în CV, a rămas antrenor interimar. 

• Rangers are cea mai bună defensivă din Scoția, doar 12 goluri încasate în 24 de etape. Rossy County a primit 38

• Rangers are al doilea atac din campionat, 50 de goluri marcate

• 63.9% este posesia medie a lui Rangers în acest sezon. Ross County e printre codașe și la acest aspect, o medie de 45.1%

• 20.62 ocazii de gol/meci și-a creat Rangers în acest sezon. Ross County are o medie de doar 9.96 oportunități/partidă

• lotul lui Rangers este cotat la 110.60 milioane de euro. Cel al lui Ross County este cotat la 8.25 milioane.

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri Rangers în prima repriză & peste 0.5 goluri Rangers în a două repriză seste @1.47. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Plymouth vs Coventry
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Rangers vs Ross County
Pronostic:
Rangers marchează în ambele reprize
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: 8.82
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro