Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Real Sociedad

BETFAIR EXCHANGE

PSG - REAL SOCIEDAD

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Parc des Princes”, PSG primeste vizita celor de la Real Sociedad, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League. 

Francezii s-au calificat cu mari emotii in aceasta faza a competitiei, dupa ce au incheiat ”grupa mortii”, din care mai faceau parte Borussia Dortmund, AC Milan si Newcastle United, pe locul secund, la egalitate de puncte cu formatia italiana, insa cu rezultate mai bune in meciurile contra acestora. PSG domina intrecerea interna, acolo unde este si lider detasat dupa 21 de etape, avand cu 11 mai multe decat Nice, ocupanta locului secund. In etapa din week-end, trupa lui Luis Enrique a invins-o pe Lille cu scorul de 3-1, meci in care Kylian Mbappe a fost rezerva neutilizata, fiind cel mai probabil odihnit pentru confruntarea din aceasta seara. De partea cealalta, Real Sociedad a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a ocupat prima pozitie in Grupa D, la egalitate de puncte cu finalista sezonului trecut, Inter Milano. ”Bascii” au avut o prima parte de sezon exceptionala, insa usor, usor ofensiva a inceput sa dea rateuri, lucru observat destul de clar in ultimele 4 partide, in care nu a reusit sa marcheze nici macar un gol. Ajunsa in afara locurilor de cupe europene dupa infrangerea din week-end contra celor de la Osasuna, scor 0-1, Real Sociedad se prezinta la acest duel din optimi fara multi jucatori importanti precum Becker, Elustondo, Fernandez, Marquelanz, Munoz, Odriozola sai Tierney. Cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata pana in prezent, iar la acest joc PSG porneste usor favorita prin prisma lotului mult mai valoros, dar si prin faptul ca joaca aceasta mansa tur pe propriul teren, acolo unde nu au pierdut de la jumatatea lunii septembrie. 

cota2.ro

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni jucatori din forbalul mondial, iar numele sau a inceput sa se auda foarte des in Spania, dupa ce mai multe publicatii au anuntat ca acesta urmeaza sa se intelega in vara cu Real Madrid din postura de jucator liber, urmand sa renunte sa anumite remuneratii din partea celor de la PSG. ”Septarul” francez a devenit nu demult cel mai bun marcator al celor de la PSG, acesta bifand in acest moment numai putin de 242 goluri in 289 de meciuri pentru campioana Frantei. Mbappe este si cel mai bun marcator din Ligue 1 in acest sezon, cu 20 de goluri marcate in 19 meciuri disputate, titlu pe care l-a obtinut in ultimele 5 sezoane. Mai mult decat atat, toate cele trei goluri marcate de atacantul francez in faza grupelor au venit in meciurile jucate de PSG pe ”Parc des Princes”, acesta punandu-si numele pe tabela in toate cele trei partide. Kylian are o medie de 4.64 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 2.32 suturi cadrate per 90 de minute de joc, in meciurile disputate de PSG pe teren propriu, acolo unde a marcat in 10 din cele 13 meciuri ca integralist, in acest sezon.

Pontul meu pentru meciul PSG - Real Sociedad este ”Kylian Mbappe inscrie”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Real Sociedad
Pronostic:
Kylian Mbappe inscrie
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro