Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Jarry vs Stan Wawrinka

BETANO

Meciul nopții vine de la Buenos Aires, acolo unde ii avem adversari pe Nicolas Jarry și Stan Wawrinka. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul meu special.

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 21 ATP. El putea fi și mai sus în clasament, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a 3 titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee de nivel Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. 2023 a fost cel mai bun an din cariera sa, are titluri la Santiago și Geneva și victorii cu Zverev ori Tsitsipas. Totuși, in ultima perioada a slăbit puțin ritmul, fiind preocupat de nașterea copilului său.

cota2.ro

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 38 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. Elvetianul este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, și se descurcă bine pe toate suprafețele. În 2023 a jucat mai puțin, dar are totuși finala la Umag, optimi la Indian Wells, tur 3 la Wimbledon si victorii cu Rune, Murray, Sonego ori Etchevery. Aici a trecut de Cachin in primul tur.

În mod normal Jarry este favorit, însă el nu a convins în ultima perioadă, iar azi are in fata un titan al ultimelor decenii, capabil oricând să producă surprize. Eu vad un meci lung, cu destul de multe răsturnări de situația, iar linia oferita de Betano pentru durata pare perfect abordabila. Meciul lui Wawrinka cu Cachin a durat 144 minute, deși în ultimele 2 seturi adversarul lui Wawrinka a câștigat doar 3 game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nicolas Jarry vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Durata meci - peste 112.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro