Ponturi Pariuri Fotbal Galataray vs Sparta Praga

UNIBET

GALATASARAY - SPARTA PRAGA

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”Rams Park”, Galatasaray primeste vizita celor de la Sparta Praga, intr-un meci din cadrul 16-imilor UEFA Europa League. 

Turcii au ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce au incheiat pe pozitia a treia grupa de UEFA Champions League din care mai faceau parte Bayern Munchen, FC Copenhaga si Manchester United. Acestia nu au avut un parcurs stralucitor in competitie, mai ales pe teren propriu unde au acumulat doar doua puncte, desi au reusit sa bifeze o medie de 2.00 goluri marcate per meci. Galatasaray ocupa prima pozitie in Super Lig, cu 66 de puncte acumulate dupa 25 de runde, urmata indeaproape de marea rivala, Fenerbahce. Trupa lui Okan Buruk este intr-o forma excelenta, cu 8 victorii obtinute in ultimele 8 partide, in care au reusit sa marcheze, de fiecare data, minim doua goluri. De partea cealalta, Sparta Praga a ajuns in 16-imile competitiei dupa ce a obtinut locul secund in Grupa C, din care faceau parte Rangers, Betis si Aris. Acestia sunt lideri in competitia interna, iar in acest moment trec printr-o forma excelenta, cu 12 victorii in ultimele 12 meciuri disputate in toate competitiile. Sparta Praga s-a impus in week-end la scor de forfeit in fata celor de la Karvina, formatie aflata pe locul 14 in ierarhia din Cehia, acesta fiind primul meci de la reluarea competitiei, dupa pauza de iarna. 

cota2.ro

MAURO ICARDI este principalul atu ofensiv al turcilor, iar cifrele sale din acest sezon sunt impresionante. ”Varful” argentinian are o medie de 4.19 ocazii de gol per 90 de minute de joc si o medie de 1.70 suturi cadrate per 90 de minute de joc, in partidele disputate de Galatasaray pe propriul teren. In cele 519 de minute jucate in faza grupelor din UEFA Champions League, Icardi si-a creat 21 ocazii de gol si a cadrat 6 suturi, dintre care doua au reusit sa ajunga in plasa portii adversarilor. In ultimele 14 meciuri de pe teren propriu, Galatasaray si-a creat cel putin 14 ocazii de gol, bifand o medie impresionanta de 22.9 ocazii de gol per meci. Mai mult decat atat, in aceste jocuri au reusit sa cadreze cel putin 4 suturi, avand o medie de 7.57 suturi pe poarta per meci. Sparta Praga a permis adversarilor minim 17 ocazii de gol in fiecare dintre cele patru deplasari din acest sezon de UEFA Europa League (Play-Off + Grupe), deznodamant asteptat si in aceasta seara, tinand cont de forta ofensiva a echipei gazda. Anticipez un joc bun facut de Icardi si consider ca e in stare sa cadreze minim doua suturi.

Pontul meu pentru meciul Galatasaray - Sparta Praga este ”Mauro Icardi 2+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.80, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Galataray vs Sparta Praga
Pronostic:
Mauro Icardi 2+ suturi pe poarta
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro