Ponturi Pariuri Tenis Radu Albot vs Frances Tiafoe

Fortuna

Au livrat perfect partidele de noaptea și continuam pe aceeași linie cu meciul din turul secund de la Delray Beach între Radu Albot și Frances Tiafoe. Aveți in cele ce urmează avancronica și sper eu, un nou pronostic câștigător.

Radu Albot este un jucător din Republica Moldova de 34 ani, aflat pe locul 137 mondial. Deși nu mai este chiar la apogeu, el a avut o carieră bună, reușind la un moment dat sa ajungă chiar pe locul 39 ATP. Radu a câștigat singurul său titlu major, chiar aici, la Delray Beach în 2019 și numai puțin de 9 în circuitul Challenger, acolo unde joacă mai des și ajunge mai mereu în fazele finale. Acesta este turneul lui favorit și a câștigat deja 3 meciuri, doua dintre ele în fata unor tineri de mare perspectiva, Atmame și Shang.

cota2.ro

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 15 ATP. El are o poveste extraordinară de viața, fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2023 între primii 10 jucatori ai lumii. Are in ultimii 2 ani titluri la Houston si Stuttgart, semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo, semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open 2022 i-a bătut pe Nadal și Rublev. Forma lui este destul de slaba, cu multe eliminări premature in sezonul de hard. Aici vine după o înfrângere clară contra lui Giron la Dallas.

Chiar dacă este intr-o perioadă destul de slabă, Tiafoe este totuși la un alt nivel față de adversarul sau, moldoveanul Albot fiind un jucător care în ultimii ani a reușit rar surprize în fata unor adversari de top. Nu cred că Frances se va face de râs în fata propriilor suporteri și nu îl vad sa piardă set cu Albot.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Radu Albot vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Victorie Tiafoe 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro