Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.42

Casa Pariurilor

Pentru ziua de vineri, cea care ne pregătește pentru meciurile tari din weekend, am pregătit un bilet cu două evenimente, ambele din Liga 1.

Etapa cu numărul 26 pornește abrupt, cu meciuri cu miză atât pentru lupta la titlu, cât și pentru lupta la playoff sau pentru evitarea retrogradării. Petrolul - Poli Iași e meciul care deschide balul, în timp ce ziua se închide pe Giulești, cu jocul dintre Rapid și Hermannstadt.

cota2.ro

PETROLUL - POLI IAȘI (17:00) - După 25 de etape, Petrolul Ploiești ocupă locul 9, cu 32 de puncte, iar un succes în meciul de azi i-ar sălta pe ”lupii” lui Pârvu pe locul 6, ultimul care permite accesul în playoff, măcar pentru câteva ore!

Poli Iași are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar nou-promovata pregătită de Leo Grozavu pare că va avea de suferit până la final în acest sezon. După 25 de runde, Poli Iași e pe locul 14, loc de baraj, cu 27 de puncte, 8 mai mult față de Botoșani și Dinamo, echipe aflate pe poziții retrogradabile direct.

  • În tur, în Copou, s-a terminat fix așa cum a început: 0-0!
  • Tot 0-0 a bifat Iașiul și în ultima etapă, într-o remiză aproape insuportabil de privit cu Voluntari;
  • Petrolul a cochetat cu zona de playoff, dar a pierdut de teren în ultimele etape: doar 2 puncte din ultimele 3 meciuri, remizele cu Hermannstadt (0-0) și Oțelul (0-0);
  • De altfel, Petrolul este echipa cu cele mai multe remize din campionat: 14!
  • 4 victorii, 6 remize și 2 eșecuri - așa arată parcursul Petrolului de pe ”Ilie Oană”;
  • 3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri au adunat cei de la Poli Iași în meciurile din deplasare.

RAPID - HERMANNSTADT (20:00) - Rapid are șansa de a pune din nou presiune pe liderul FCSB! În acest moment, între cele două echipe există o distanță de 9 puncte, dar giuleștenii pot strânge diferența la doar 6 puncte dacă se impun în fața lui Hermannstadt. FCSB joacă abia luni, în deplasare, contra lui U Cluj.

Sibiul lui Marius Măldărășanu are o țintă pe spate, asta pentru că Hermannstadt ocupă locul 6, ultimul care oferă bilete pentru playoff. Cu 34 de puncte în acest moment, sibienii sunt peste Sepsi (33), U Cluj (33), Petrolul (32), Oțelul (31) și UTA (31).

  • Rapid are 4 victorii consecutive în SuperLigă - cea mai în formă echipă din campionat;
  • În acest sezon, Rapid a bifat și surprize neplăcute pe teren propriu: 7 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri în Giulești;
  • În meciul tur, la Sibiu, Hermannstadt și Rapid au terminat la egalitate, scor 1-1;
  • La ultima vizită pe Giulești, Hermannstadt s-a impus cu 1-0.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Petrolul vs Poli Iași
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.83
Rapid vs Hermannstadt
Pronostic:
1
Cota
1.87
Cota finala: 3.42
Profit: 24.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro