Ponturi Pariuri Fotbal FC Koln vs Werder Bremen

UNIBET

FC KOLN - WERDER BREMEN

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”RheinEnergieStadion”, FC Koln primeste vizita celor de la Werder Bremen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 22, din Bundesliga. 

”Tapii” au un sezon extrem de slab din toate punctele de vedere, iar locul de baraj pe care il ocupa in acest moment, spune foarte multe despre ”reusitele” acestora. In ultima runda de campionat, Koln a scapat victoria printre degete in jocul cu Hoffenheim, avand in vedere ca Andrej Kramaric a reusit egalarea in minutul 90+4, asta dupa ce Max Finkgrafe reusea sa deschida scorul cu doar 15 minute mai devreme. Chiar daca au pierdut doar un meci in ultimele 5 etape (0-4 vs Borussia Dortmund), cei de la Koln nu au aratat foarte bine in ofensiva, compartiment unde se simt din plin absentele lui Davie Selke, Mark Uth si Luca Waldschmidt, toti cu accidentari serioase. De partea cealalta, Werder Bremen ocupa in acest moment locul 10 in Bundesliga, aflandu-se la doar 6 puncte de ultimul loc care ofera o prezenta europeana la finalul sezonului. 

cota2.ro

”Insularii”, asa cum mai sunt numiti cei de la Werder Bremen datorita pozitionarii stadionului langa raul Weser care, de altfel, ofera si numele proprii arene, se prezinta la aceasta confruntare cu moralul afectat dupa infrangerea contra celor de la Heidenheim, scor 1-2, asta dupa ce in precedentele trei etape bifau victorii pe linie contra celor de la Bayern Munchen (1-0), SC Freiburg (3-1) si Mainz (1-0). Ultimele 6 dueluri directe dintre Koln si Bremen s-au incheiau cu goluri in ambele porti, deznodamant asteptat si in aceasta confruntare tinand cont ca vorbim totusi de Bundesliga. Duelul precedent disputat pe ”RheinEnergieStadion” a fost unul de referinta pentru Koln, deoarece au bifat cea mai clara victorie din istorie impotriva ”alb-verzilor”, scor 7-1. Mai mult decat atat, Werder nu are deloc amintiri prea placute de pe acest stadion, ultima victorie bifand-o in 2005, intr-un meci in care ”Miro” Klose reusea o ”dubla”, iar campioana din urma cu 20 de ani se impunea cu scorul de 4-1.

Jan Thielmann, tanarul atacant al lui Koln format in academia proprie, este atacantul in care Timo Schultz isi pune sperantele pentru o ascensiune a echipei sale in clasament. Germanul a reusit sa marcheze la ultimul meci al echipei sale de pe propriul teren, iar in ultimele trei etape disputate pe ”RheinEnergieStadion”, Thielmann a inregistrat 11 ocazii de gol, respectiv 5 suturi cadrate. Se asteapta mult de la acest jucator in aceasta seara, mai ales ca Werder este o echipa care permite multe ocazii de gol adversarilor, in special atunci cand evolueaza in deplasare:

  • Mainz (vs Werder Bremen) - 23 ocazii de gol / 5 suturi cadrate; 
  • Bayern Munchen (vs Werder Bremen) - 22 ocazii de gol / 7 suturi cadrate;
  • Bochum (vs Werder Bremen) - 14 ocazii de gol / 4 suturi cadrate;
  • B. Monchengladbach (vs Werder Bremen) - 14 ocazii de gol / 4 suturi cadrate;
  • Stuttgart (vs Werder Bremen) - 19 ocazii de gol / 6 suturi cadrate;
  • Wolfsburg (vs Werder Bremen) - 14 ocazii de gol / 4 suturi cadrate;
  • Borussia Dortmund (vs Werder Bremen) - 23 ocazii de gol / 5 suturi cadrate;
  • Dartmstadt (vs Werder Bremen) - 14 ocazii de gol / 5 suturi cadrate;
  • Heidenheim (vs Werder Bremen) - 18 ocazii de gol / 5 suturi cadrate;
  • Freiburg (vs Werder Bremen) - 23 ocazii de gol / 7 suturi cadrate.

Avand in vedere aceste cifre, dar si faptul ca cei de la FC Koln sunt o echipa destul de serioasa pe propriul teren, avand in vedere ca in acest sezon au inregistrat o medie de 15.3 ocazii de gol per meci si o medie de 5.1 suturi pe poarta per meci, consider ca au sanse sa obtina punct sau puncte, iar Jan Thielmann, jucator care exceleaza la capitolele ”viteza” si ”dribling”, are sanse destul de bune sa cadreze un sut.

Pontul meu pentru meciul Koln - Werder Bremen este ”Jan Thielmann 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.85, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Koln vs Werder Bremen
Pronostic:
Jan Thielmann 1+ suturi pe poarta
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro