Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Genoa

BETFAIR EXCHANGE

NAPOLI - GENOA

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:00, pe ”Stadio Diego Armando Maradona”, Napoli primeste vizita celor de la Genoa, intr-un meci din carul rundei cu numarul 25, din Serie A.

Campioana en-titre are un sezon ratat din multe puncte de vedere, acestia clasandu-se in acest moment abia pe pozitia a 10-a, la sapte puncte distanta de locurile de UEFA Champions League. Trupa lui Walter Mazzari a avut un program dificil in aceste prime saptamani ale anului, iar lipsa golgeterului, plecat la Cupa Africii, s-a simtit din plin. Osimhen e dat ca rezerva in acest joc dupa ce s-a prezentat la lot ceva mai tarziu decat s-ar fi preconizat, asta dupa ce a pierdut primul avion cu care trebuia sa se intoarca la club. In ultima runda din Serie A, Napoli a cedat pe terenul Milanului, scor 0-1, meci in care a avut mai mult initiativa si a creat mai mult pericol la poarta lui Maignan, insa fara niciun efect pe tabela de marcaj. Genoa inca resimte lipsa lui Dragusin in defensiva, iar acest lucru l-am putut observa, destul de clar, in partida cu Atalanta din runda precedenta, pierduta de ”grifoni” cu scorul de 1-4. Elevii lui Gilardino au avut un debut de an foarte bun, cu multe rezultate pozitive, majoritatea obtinute cu echipe din a doua parte a clasamentului. Acestia nu au deloc amintiri placute de pe ”Stadio Maradona”, acolo unde, la ultimele doua vizite, nu au reusit sa marcheze, fiind pur si simplu surclasati de Napoli cu doua rezultate care spun totul despre evolutia lor: 0-3, respectiv 0-6. 

cota2.ro

  • Napoli ocupa primul loc in Serie A, intr-un clasament al ocaziilor de gol create pe propriul teren, cu o medie de 20.0 per meci;
  • In ultimele trei meciuri directe de pe ”Stadio Maradona”, Napoli si-a creat, in total, numai putin de 59 ocaziii de gol;
  • In ultimele trei meciuri directe de pe ”Stadio Maradona”, Napoli a reusit sa cadreze, in total, numai putin de 28 de suturi;
  • Napoli are o medie de 6.0 suturi cadrate per meci, in confruntarile de pe teren propriu, din acest sezon de Serie A;
  • In ultimele 6 meciuri directe, Napoli a reusit sa marcheze de 16 ori, incasand doar 6 goluri.

Anticipez un joc in care echipa gazda o sa paseze mult in jumatatea adversa si ca o sa-si creeze foarte multe ocazii de gol. Genoa e jalnica in deplasare atunci cand vine vorba de ofensiva, deoarece in acest sezon a inregistrat o medie de doar 2.8 suturi cadrate per meci, ocupand unul dintre ultimele pozitii in Serie A la acest capitol. Napoli e in criza de rezultate, iar cele trei puncte puse in joc sunt esentiale in lupta pentru un loc de UEFA Champions League.

Pontul meu pentru meciul Napoli - Genoa este ”Napoli -0.75 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Napoli vs Genoa
Pronostic:
Napoli -0.75 Handicap Asiatic
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro